๐‘ซ๐’Š๐’• ๐’˜๐’‚๐’” ๐’‰๐’†๐’• ๐’˜๐’†๐’†๐’Œ๐’†๐’๐’… ๐ŸŸข๐Ÿ”ด

๐—š๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ฎ ๐Ÿฎ ๐˜„๐—ถ๐—ป๐˜ ๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐—บ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ง๐—ฟ๐—ฒ๐—ธ๐˜ƒ๐—ผ๐—ด๐—ฒ๐—น๐˜€.

Op een koude zonnige herfstmiddag speelde Germania 2 een prima pot tegen de Trekvogels. De 1e helft scoorde de mannen van Noord 2x en in de 2e helft kwamen daar nog 5 doelpunten bij, eindstand 0-7.
Doelpunten gemaakt door: 1x Marvin / 1x Jari / 1x Kenny / 1x Brian / 1x Rick en 2x Dylan.

๐—š๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ฎ ๐—ฉ๐—ฅ๐Ÿญ ๐˜€๐—ฝ๐—ฒ๐—ฒ๐—น๐˜ ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜ ๐—ต๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฑ๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ฑ ๐˜๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ง๐—ฟ๐—ฒ๐—ธ๐˜ƒ๐—ผ๐—ด๐—ฒ๐—น๐˜€.

De wedstrijd, gespeeld op Noord ivm slecht veld bij de Trekvogels, verloopt voor Germania niet geheel zoals gewenst. In de eerste helft laat Germania weinig zien. Er zit weinig energie in het spel en de creativiteit blijft achterwege. Dit resulteert zich met een tegendoelpunt rond de 30e minuut.

In de rust zijn de dames stevig toegesproken door de trainer. Dit is zichtbaar in de tweede helft. Er worden een hoop kansen gecreรซerd met wat spannende momenten voorin. Echter werpt dit niet zijn vruchten af. De Trekvogels staat met veel man in eigen doelgebied en weet nagenoeg alle schoten op doel te blokkeren. Helaas blijft de stand 0-1 en hiermee eindigt de wedstrijd.

๐—š๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ฎ ๐—๐Ÿฌ๐Ÿญ๐Ÿฐ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ถ๐—ฒ๐˜€๐˜

Dit weekend heeft Germania jo-14 thuis gespeeld tegen Arnhemia JO-14 en hebben helaas verloren, met 10 spelers op het veld werd de einduitslag 2-7.
De 2 goals zijn gemaakt door Fadie en Ali

๐—š๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ฎ ๐—๐Ÿฌ๐Ÿญ๐Ÿฌ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ถ๐—ฒ๐˜€๐˜ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—š๐—ฟ๐—ผ๐—ฒ๐˜€๐—ฏ๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ๐˜€๐—ฒ ๐—•๐—ผ๐˜†๐˜€

Dit weekend heeft Germania O-10 helaas verloren van De Groesbeekse boys O-10.

We kwamen al snel op een 0-1 achterstand. Toen kwam de 0-2 en de 0-3. Even later scoorde Karabelo de 1-3. Maar de Boys was ons toch te sterk af en scoorde de 1-4 en daarna de 1-5.

Weer wist Karabelo te scoren en maakte de 2-5. De 3-5 werd vervolgens door Jenna gescoord. Vlak voor het einde maakt de Boys nog de 3-6 en dit was de eindstand.

๐—š๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ฎ ๐—๐—ข๐Ÿต ๐˜„๐—ถ๐—ป๐˜ ๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐—บ

Ook in deze fase gaat het er weer erg makkelijk voor o9. Winnen is natuurlijk leuk maar we hadden in deze fase graag wat meer weerstand gehad. Na 20 min stond het al 10-1. Na wisselingen vanaf de doelman tot aan de voorhoede gaf het team de tegenstander nog wat ruimte om nog wat doelpunten te maken wat uiteindelijk leidde tot een uitslag van 15-4. Volgende week spelen we uit op de Kwakkenberg tegen vv Trekvogels.

๐—š๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ฎ ๐—ข๐Ÿณ ๐—ต๐—ฒ๐—ฒ๐—ณ๐˜ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—น๐—ฒ๐˜‚๐—ธ๐—ฒ ๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ถ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ

Ook deze week is er ook weer getraind door de o7, waar er dinsdag onder prima weersomstandigheden getraind werd was het donderdag na 10 minuten klaar door de hevige regenval. De kinderen genoten nog even van een warme kop chocomel waarna iedereen huiswaarts keerde.

De wedstrijden van Germania 1, Germania 3 en de kaboutertraining zijn dit weekend helaas afgelast.