In Memoriam Harold Kersten

Heden bereikte ons het droevige nieuws dat ons trouw lid Harold Kersten afgelopen zaterdag is overleden. Harold mocht slechts de leeftijd van 57 jaar bereiken en was al maar liefst 48 jaar lid van onze club.

Harold was een echte Germania supporter in hart en nieren en sloeg geen wedstrijd van ons eerste over. Hij had, samen met zijn moeder, een vast plekje vooraan op de tribune. Toen zijn gezondheid het niet meer toe liet kreeg hij een vaste plaats onder bij de tribune. Harold was zeer fanatiek en moedigde de ploeg van de Stekkenberg  luidruchtig aan. Één van zijn befaamde kreten was tegen de scheidsrechter ‘Hè Stevie Wonder let toch eens op’ uiteraard op een humoristische wijze.

Harold kreeg landelijke bekendheid toen hij op het WK- en Olympisch Paratafeltennis diverse medailles wist te winnen. Zo won hij in 1988 in Seoul de gouden Olympische medaille en in 1996 in Atlanta de zilveren medaille.

In Harold verliezen we een groot Germania man die ondanks zijn handicap altijd goed gemutst was en met veel humor in het leven stond.

Wij wensen zijn moeder, naaste familie en vrienden veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote  en zware verlies.

Reacties zijn uitgeschakeld.