‼️ (BREAKING) TRANSFER NEWS ‼️

Het is een fantastische dag op de transfermarkt voor Germania vandaag! De technische commissie mag vandaag bekend maken dat drie spelers volgend seizoen hun weg terug vinden naar Sportpark Noord in Groesbeek.

Hun namen zijn: Boy (en zijn broer) Bart van de Beek, naast deze twee talenten zal ook Sven Klaassen zich volgend seizoen weer bij het eerste team voegen.

Boy van de Beek
Boy kwam al op jonge leeftijd naar Germania waar hij al vrij snel een basisplaats wist te veroveren. In 2014 maakte hij deel uit van het team dat promoveerde naar de hoofdklasse.

Boy maakte daarna de overstap naar Alverna om achtereenvolgens voor Achilles ‘29 en De Treffers uit te komen. Momenteel is de 29-jarige middenvelder actief in Spakenburg waar hij het shirt van de “Blauwen” draagt maar maakt nu de bewuste keuze om op een lager niveau te gaan spelen.

Boy is zelf ook bijzonder tevreden met zijn terugkeer op Noord.
‘Ik ben Germania altijd dankbaar geweest voor de kans die mij destijds is geboden en ben dan ook heel blij dat ik op deze manier mijn steentje weer kan bijdragen. Het is de bedoeling dat ik hier de komende jaren blijf voetballen en dat we de club in ieder geval weer terug kunnen brengen op het niveau dat bij Germania hoort’.

Bart van de Beek
De 37-jarige Bart van de Beek kwam al tweemaal eerder uit voor de ‘Trots van de Stekkenberg’.

Nadat hij aangekondigd had te gaan stoppen werd hij in de voorbije winterperiode gevraagd om bij Batavia te komen keepen. Dit is hem zo goed bevallen dat hij besloten heeft om met zijn broertje Boy mee terug te gaan naar Germania.

Sven Klaassen
De 32-jarige aanvaller speelt momenteel voor het Batenburgse Batavia.
Sven kwam in de periode 2018- 2020 ook al uit voor de club van ‘Noord’ en staat bekend als een spits die wel een neusje heeft voor doelpunten.

Wij heten de drie heren van harte welkom en heel veel succes! 🟢🔴⚽️

 

Reacties zijn uitgeschakeld.