๐‘ซ๐’Š๐’• ๐’˜๐’‚๐’” ๐’‰๐’†๐’• ๐’˜๐’†๐’†๐’Œ๐’†๐’๐’… ๐ŸŸข๐Ÿ”ดโšฝ๏ธ

๐—š๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ฎ ๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—น๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐—ฎ๐—ณ๐˜„๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ป

Germania laat het lelijk afweten

In de derde wedstrijd op rij wist Germania geen potten te breken. Tegen koploper Krayenhoff moest men een 0-3 nederlaag incasseren.

De Germanen zijn nog steeds in de race voor deelname in de nacompetitie maar dan zal men in de laatste twee wedstrijden uit een heel ander vaatje moeten tappen.

Het begin van de wedstrijd was niet eens onaardig want Germania dicteerde de wedstrijd en kreeg een tweetal goede mogelijkheden.

Eerst ging Stefano Verburg alleen op de doelman van de bezoekers af maar hij zag zijn inzet gekeerd worden. Even later was het een schot van wederom Verburg dat maar rakelings over het doel ging.

De eerste aanval van de kampioenskandidaat was wel meteen raak, onvoldoende ingrijpen in de Germaniaverdediging leidde de 0-1 in.

Op slag van rust verdubbelde de gasten uit Nijmegen de voorsprong naar 0-2.

Na rust stond er een inspiratieloos Germania op het veld. Het spel tot aan het zestienmeter gebied oogde nog wel leuk en aardig maar wist men niet de trekker over te halen.

Uiteindelijk scoorde Krayenhoff vlak voor het einde nog een derde treffer en bepaalde daarmee tevens de eindstand van 0-3.

Ondanks dit verlies heeft Germania nog steeds kans op de nacompetitie maar om dat te bereiken zal het team toch beter spel op de mat moeten leggen.

๐—š๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ฎ ๐—ฉ๐—ฅ๐Ÿญ ๐˜€๐—ฝ๐—ฒ๐—ฒ๐—น๐˜ ๐˜€๐—ฝ๐—ฎ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฑ๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ฑ ๐˜๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ค๐˜‚๐—ถ๐—ฐ๐—ธ

In de eerste minuut van de wedstrijd die Germania vanmorgen speelde viel er meteen een grote kans voor Iris J. maar helaas belandde deze bal op de paal.

Hiermee werd de toon voor deze wedstrijd meteen gezet. Germania kreeg enorm veel kansen maar het wilde vandaag moeilijk lukken.

Quick maakte vrij snel 2 doelpunten maar gelukkig vielen er vรณรณr de rust ook 2 doelpunten voor Germania, de openingstreffer werd gemaakt door Sharon en de tweede door Iris J.

Na de rust gingen het creรซren van kansen door maar bleven de doelpunten een lange tijd uit. Toch is het Germania gaande weg de wedstrijd gelukt door dezelfde twee dames. De 2-3 werd gemaakt door Iris en de 2-4 door Sharon, eindstand: 2-4 voor Germania.

๐—š๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ฎ ๐Ÿฏ ๐˜„๐—ถ๐—ป๐˜ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—›๐—ผ๐—ฟ๐˜€๐˜

Germania zaterdag 3 mocht dit weekend op bezoek bij DVSG. Germania was deze regenachtige middag vrijwel de hele wedstrijd de betere ploeg en weet redelijk wat kansen te creรซren maar het net werd niet vaak gevonden. Gelukkig kwamen de Germanen door een keurig uitgespeelde aanval op 0-1 en bereikte met deze score ook de rust.
2e helft was wat slordiger. Ballen schoven vaak te hard door op het natte kunstgras waar beide ploegen wat moeite mee bleken te hebben. Germania mist kans op kans waardoor DVSG hoop krijgt. Paar minuten voor tijd krijgt DVSG misschien wel de grootste kans van de wedstrijd. Door een verkeerde openingspass in de verdediging weet de spits de bal te onderscheppen en kwam 1 op 1 op de keeper maar de keeper van Germania weet het doel schoon te houden. Dit heeft de jongens van Noord wakker geschud zodat zij de score uiteindelijk weten te verdubbelen naar 0-2 en zo de overwinning mee naar huis namen.

๐—š๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ฎ ๐—๐Ÿฌ๐Ÿญ๐Ÿฎ ๐˜„๐—ถ๐—ป๐˜ ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐—ข๐—ฟ๐—ถ๐—ผ๐—ป

Na een spannende wedstrijd nam de JO12 de 3 punten mee naar Noord. Bij Orion werd met 1-2 gewonnen.