Gezellig en geslaagd vrijwilligersavond

Zaterdag vond bij Germania weer de vrijwilligersavond plaats. Een ieder die op enigerlei wijze vrijwilligerswerk doet was samen met partner uitgenodigd.

Wat is een vereniging zonder vrijwilligers ? Niets, helemaal niets. Gelukkig kan Germania nog steeds op een grote schare vrijwilligers terug vallen die dag in dag uit/wekelijks/maandelijks zich inzetten voor ‘De Trots van de Stekkenberg’

Om al die vrijwilligers in het zonnetje te zetten en te bedanken had het bestuur er voor gekozen om de consumptieprijzen te reduceren tot slechts € 1,—, werden er heerlijke hapjes bezorgd en waren er aan het einde van de avond nog heerlijke broodjes.

Nadat voorzitter Willie Verbeet de vrijwilligers uitvoerig bedankt had en nog eens benadrukte dat Germania door al deze vrijwilligers een fijne en gezellige club is, ook al door de saamhorigheid.

Hierna was het de beurt aan quizmaster Vincent van ‘The Vincent Productions’ die er een geweldige mooie ‘Pubquiz’ van maakte. De vrijwilligers waren ondertussen in diverse groepen verdeeld en al snel ging het er fanatiek aan toe. De liedjes ‘uit de oude doos’ werden uit volle borst meegezongen. Naast de algemene-, muziek-, oude nummer 1 hits- en natuurvragen waren er ook een aantal vragen bij uit het archief van Germania. Hieruit bleek dat er toch een groot aantal er goed aan doen om het jubileumboek nog maar eens te gaan lezen🫣😜

Toen het moment daar was om bekend te maken wie de quiz gewonnen had werd het clubhuis toch ff stil. Tussen de nummers 1, 2 en 3 zat maar slechts één punt verschil tussen. De winnende groep was zichtbaar blij met de eerste prijs.

Na de quiz was het nog een gezellig samen zijn en zoals gewoonlijk op ‘Noord’ werd het toch weer wat later dan gepland. Het belangrijkste was echter dat een ieder met een tevreden gevoel huiswaarts keerde.

Reacties zijn uitgeschakeld.