Inschrijving GERMANIA-dropping na 10 minuten vol. 

Zaterdag 7 december om 10:00uur, vond de inschrijving voor de dropping 2020 van onze club weer plaats en het was dringen bij de twee inschrijfpunten. Na slechts 10 minuten hadden zich 32 groepen ingeschreven met ruim 400 deelnemers en was de dropping commissie genoodzaakt om de inschrijving te sluiten.

32 groepen is het absolute maximum en eventuele individuele deelnemers mogen zich nog wel bij een andere groep aansluiten.

Doordat de meeste groepen zich tegelijk hebben ingeschreven zal er (zeer waarschijnlijk) geloot gaan worden over de starttijden en zullen wij zo spoedig mogelijk laten weten hoe we dit willen gaan aanpakken.

De Germania-dropping is na 20 jaar uitgegroeid tot de grootste en leukste van de regio waarbij de groep van Nevin Kamps haar titel zal moeten verdedigen.

De komende editie beloofd volgens de organisatie weer een leuk spektakel te worden en uiteraard zal ook worden gezorgd voor de inwendige mens.
I.v.m. beperkte toegang in onze bossen en de langdurige regenval van de afgelopen maanden heeft ons doen besluiten om een gedeelte van de route buiten het bos te houden.

De droppings-commissie is al weer geruime tijd bezig met de voorbereiding en hoopt inderdaad aan bovengenoemde verwachtingen te kunnen voldoen.
Wat kunnen we nu al zeggen over deze editie: Leuke spellen, een lastige opdracht voor onderweg, de mysterieuze Germaan en lekker eten.
Zorg ook dit jaar in ieder geval voor stevig schoeisel, een zaklantaarn en een goed humeur’.

Groepen moeten bestaan uit minimaal acht en maximaal uit zestien personen.
De minimumleeftijd van deelname is 16 jaar en de deelnamekosten zijn dit jaar op € 10,00 per persoon

Reacties zijn uitgeschakeld.