๐‘ซ๐’Š๐’• ๐’˜๐’‚๐’” ๐’‰๐’†๐’• ๐’˜๐’†๐’†๐’Œ๐’†๐’๐’…

๐‘ผ๐’Š๐’•๐’”๐’๐’‚๐’ˆ๐’†๐’ ๐’—๐’๐’†๐’•๐’ƒ๐’‚๐’๐’˜๐’†๐’†๐’Œ๐’†๐’๐’… ๐‘ฎ๐’†๐’“๐’Ž๐’‚๐’๐’Š๐’‚
Hieronder de uitslagen en de beelden van de wedstrijden van afgelopen weekend. โšฝ๏ธ

Germania ZA 2 – BVC 12 2 2๏ธโƒฃ-3๏ธโƒฃ

Germania zaterdag 2 komt wederom net tekort:

Gister speelde de mannen van zaterdag 2 een prima pot tegen BVC 12 uit Beek, helaas kwamen de mannen van Noord net te kort om het 1e punt in de 4e klasse binnen te slepen. In de gelijkopgaande 1e helft kwam Germania goed voor de dag met een flink aantal kansen. Zoals zo vaak in het voetbal geldt, scoor jezelf niet dan krijg je een goal tegen. Helaas was dit nu ook het geval en kwamen de mannen uit Beek met 0-1 voor. Germania liet echter de kop niet hangen en met fraai combinatie voetbal creรซerde ze genoeg kansen op de gelijkmaker. Deze viel uiteindelijk na een minuut of 30 na wederom een mooie aanval over rechts via Brian en Melvin waarna de bal voor de voeten kwam van gelegenheidsspits Wesley Janssen die met deze kans wel raadt wist. In het vervolg van de 1e helft voorkwam keeper Tom Verbeet met 2 goede reddingen een voorsprong voor de mannen uit Beek waardoor de rust uiteindelijk met een 1-1 stand werdt bereikt, in de 2e helft kwam germania zaterdag 2 door persoonlijke fouten met 3-1 achter. Gelukkig bleven de kopjes niet hangen en werdt er een alles of niets offensief gestart, Wesley Janssen scoorde nog wel de 2-3 maar daar bleef het helaas bij. Na 2 nederlagen wacht Aankomende zaterdag Eendracht 30 thuis.

Germania ZA 3 – SV Juliana 31 5 6๏ธโƒฃ-3๏ธโƒฃ

Germania zaterdag 3 pakt de koppositie:

Germania Zaterdag 3 kreeg dit weekend Juliana op bezoek! Germania begon niet heel sterk aan de wedstrijd maar wist toch (mede door een penalty) op een 2-0 voorsprong te komen. Juliana gaf niet op en paste de formatie aan waardoor ze de overhand wisten te krijgen op het middenveld. Germania wist hier niet goed op te anticiperen waardoor Juliana voor de rust nog de 2-0 achterstand wist om te draaien mede door een buitenspel goal naar een 2-3 voorsprong. In de rust zijn er wat aanpassingen gedaan aan de kant van Germania die goed uitpakte! De mannen stonden goed gepositioneerd waardoor ze meer grip op de wedstrijd kregen. De bal ging een stuk makkelijker rond en door strijdlust wisten de mannen van Germania de wedstrijd weer om te draaien. Er werden veel kansen gecreรซerd en uiteindelijk ook afgemaakt! Eindstand 6-3 winst voor de mannen van noord die bovenaan staan in de competitie!

Beuningse Boys VR4 – Germania Dames 1 1๏ธโƒฃ-2๏ธโƒฃ

Germania dames wint eerste competitiewedstrijd:

Vandaag speelde de germania dames hun 1e wedstrijd van de competitie in Beuningen tegen de Beuningse boys (girls), het was een spannende maar ook frustrerende wedstrijd. Al vrij snel kwamen de dames uit Beuningen op een 1-0 voorsprong. Germania speelde een prima 1e helft alleen misde het teveel kansen. Gelukkig scoorde Yara Ermers net voor de rust de 1-1. 2e helft had germania wederom de overhand maar bleef het verdiende doelpunt uit. De wedstrijd leek op een gelijkspel uit te draaien tot Yara Ermers Germania met een schitterende goal de overwinning bezorgde. Het schot van 20 meter zat mooi in de kruising.

Brakkenstein J012-3 – Germania J012 0๏ธโƒฃ-2๏ธโƒฃ0๏ธโƒฃ

Germania J012 is dit seizoen super bezig, de een na de andere grote overwinning wordt behaald. Afgelopen zaterdag waren de spelers van trainer Jan Derksen met maar liefst 20-0!! te sterk voor hun tegenstander.

SC Millingen J081 – Germania JM08-1 5๏ธโƒฃ-9๏ธโƒฃ

JM08-1 moest dit weekend het opnemen tegen SC Millingen JM08-1. in een leuke opgaande wedstrijd waarbij het in de eerste helft al 4-4 stond. in de 2e helft werd het door mooie combinaties en acties uiteindelijk 5-9 voor Germania. Volgende week speelt JM08-1 haar laatste wedstrijd van deze fase waarbij deze fase als winnaar kan worden afgesloten.