In Memoriam Frans Janssen

Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat op 64-jarige leeftijd Frans Janssen (Frans d’n Tuut) is overleden.

Frans was sinds 1968 Germania lid en is 4 jaar geleden nog gehuldigd voor zijn 50-jarig lidmaatschap. Frans heeft vanaf zijn tiende jaar korte tijd bij de jeugd gevoetbald maar al snel kreeg hij andere sportieve interesses, zijn voetbalcarrière duurde daarom maar kort. Maar trouw lid is Frans altijd gebleven.

Hij was bijna elke zondagmorgen met een vast groepje supporters aanwezig in het clubhuis waar dan onder het genot van een biertje de wereldproblemen werden besproken.

Maar niet alleen de wereldproblemen, ook zaken die met het werk te maken hebben, kwamen uitgebreid aan de orde. Een beetje Stekkenbergs tegen elkaar “streejen” hoorde daar natuurlijk ook bij. Frans had dan het hoogste woord en hij genoot daar zichtbaar van. Enige tijd geleden kreeg hij het bericht dat hij ernstig ziek was en dat daar niets meer aan te doen was. Desondanks komt zijn overlijden nog vroeger dan algemeen werd aangenomen.

In Frans verliest Groesbeek een ras-Stekkenberger en Germania een heel trouw lid. Het bestuur en leden van Germania wenst zijn vrouw Tiny en dochter Kady,  partner en kleinkinderen heel veel sterkte met dit zware verlies. Germania zal Frans niet vergeten, hij zal blijven voortleven in ons hart.

Bestuur vv Germania

 

Reacties zijn uitgeschakeld.