๐‘ซ๐’Š๐’• ๐’˜๐’‚๐’” ๐’‰๐’†๐’• ๐’˜๐’†๐’†๐’Œ๐’†๐’๐’…

๐‘ผ๐’Š๐’•๐’”๐’๐’‚๐’ˆ๐’†๐’ ๐’—๐’๐’†๐’•๐’ƒ๐’‚๐’๐’˜๐’†๐’†๐’Œ๐’†๐’๐’… ๐‘ฎ๐’†๐’“๐’Ž๐’‚๐’๐’Š๐’‚
Hieronder de uitslagen en de beelden van de wedstrijden van afgelopen weekend. โšฝ๏ธ

Germania – Overasseltse Boys 2๏ธโƒฃ-1๏ธโƒฃ

Germania 1 start de competitie voortvarend:

Germania begon goed aan de wedstrijd en dicteerde nagenoeg de gehele eerste helft het spel. Na een klein half uur maakte Atilla Ercan na een combinatie over verschillende schijven de 1-0 dit was tevens de ruststand.

Het begin van de tweede helft creรซerde Germania een aantal kansen en was het aan de doelman van Ovb te danken dat het niet eerder op een grotere achterstand kwam. In de 68ste min maakte Thomas vd Mossel met een bekeken schot de 2-0, Germania verzuimde in de laatste fase van de wedstrijd de score te verruimen en kwam door een vrije trap van ovb in blessuretijd op 2-1 nog even onder druk maar werd er uiteindelijk terecht met 2-1 gewonnen.

Germania Zaterdag 2 – Trekvogels 4 3๏ธโƒฃ-4๏ธโƒฃ

Zaterdag 2 weet weer wat verliezen is:

Voor het eerst in 8 maanden heeft Germania zaterdag 2 weer eens een wedstrijd verloren, op Sportpark Noord gingen de Trekvogels met een 3-4 zege aan de haal. In de 1e helft gebeurde er teveel om op te schrijven, uiteindelijk werdt de rust bereikt met een 3-3 tussenstand. Bart Janssen schoot 2 vrije trappen schitterend in de bovenhoek en Melvin Nillessen benutte op slag van rust een penalty.
In de gelijkopgaande 2e helft waren beide ploegen dicht bij de overwinning, Germania raakte 2x de binnenkant van de paal en Trekvogels raakte de laat. Helaas voor de mannen van Noord scoorde Trekvogels de 3-4 dat tevens de einduitslag was. Grootse nederlaag deze middag is het uitvallen van Kenny Nillessen met 2 breuken in de enkel. Namens alle spelers van Germania zaterdag 2 wensen wij Kenny een spoedig herstel!

Nijmegen 4 – Germania zaterdag 3 0๏ธโƒฃ-6๏ธโƒฃ

Germania zaterdag 3 speelde zaterdag in en tegen Nijmegen. De boys van Noord begonnen de wedstrijd ijzersterk! Lekkere combinaties en echt teamwork betaalde zich uit! De rust werd met 0-5 bereikt door prachtig uitgespeelde kansen. 2e helft was vooral het koppie erbij houden en de wedstrijd controleren, De Nijmegenaren gaven niet op en probeerde flink aanvallend te voetballen, maar verdedigend stond de ploeg van Germania sterk en wisten ze de nul te houden. Eindstand 0-6.

Germania JMo8-1 – Juliana 31 Jo8-3 1๏ธโƒฃ0๏ธโƒฃ-0๏ธโƒฃ

Germania JMo8-1 speelde zaterdag haar laatste thuiswedstrijd van de 1e fase tegen Juliana Jo8-3, de kinderen waren onder de indruk van de enorme springkussens die werden opgebouwd i.v.m. burendag. Na een wat rommelig begin waarbij de tegenstander met een mannetje meer speelde werd er toch vrij eenvoudig met 10-0 gewonnen. De inzet en het plezier werd een voorbode voor een leuke middag op sportpark Noord tijdens de burendag.

Germania J012-1JM – Alverna J012-2JM 2๏ธโƒฃ-3๏ธโƒฃ

Eerste verlies voor Germania J012-1JM, op een nat sportpark noord kwam zaterdag Alverna J012-2JM op bezoek, na een gelijk opgaande wedstrijd trokken de jongens en meisjes van Noord helaas aan het kortste eind en werdt er uiteindelijk met 2-3 verloren

Germania veteranen 7 tegen 7 toernooitje

Ter afsluiting van de nationale burendag speelde Germania veteranen een leuk 7 tegen 7 toernooitje met als tegenstanders orion en milsbeek. Dat er tussen deze 3 teams bijna geen niveauverschil is bleek ook wel in de uitslagen:
Orion – Milsbeek 0-1
Germania – Milsbeek 3-0
Germania – Orion 1-1
Orion – Milsbeek 1-1
Germania – Milsbeek 1-2
Orion – Germania 0-2

Germania veteranen won uiteindelijk op doelsaldo dit geslaagde toernooitje.

Germania vrouwen vrijdagavond:

1e wedstrijden germania vrouwen vrijdagavond

Afgelopen vrijdagavond was het zover, na 2 weken trainen mocht het nieuwe vrouwen team van germania de wei in. Er werdt vandaag bij de Bataven in Gendt gevoetbald. Dat de germania speelsters moesten wennen aan elkaar en aan het voetbalspel was deze avond vrij duidelijk, alle wedstrijden werden helaas (ruim) verloren. Gezien het leeftijdsverschil en de ervaring van de andere teams was dit geen schande. Uiteindelijk gaat het bij de dames om de gezelligheid en de 3e helft, en hier hebben de dames de grootse schik in gehad afgelopen vrijdag. ๐Ÿท๐Ÿน

Dit was het weekend, aankomende zaterdag spelen zowel Germania zaterdag 2 als Germania zaterdag 3 thuis om 15:00 op Sportpark Noord, beide teams kunnen jullie support goed gebruiken.