๐‘ซ๐’Š๐’• ๐’˜๐’‚๐’” ๐’‰๐’†๐’• ๐’˜๐’†๐’†๐’Œ๐’†๐’๐’… ๐ŸŸข๐Ÿ”ด

๐—š๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ฎ ๐—ฉ๐—ฅ๐Ÿญ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ถ๐—ฒ๐˜€๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐˜† ๐˜๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—•๐—ผ๐˜†๐˜€

De wedstrijd begon vanmorgen niet al te best voor Germania. In de eerste minuut viel er meteen een doelpunt tegen. Omdat er op een Groesbeekse Derby toch wat meer druk ligt dan op een reguliere wedstrijd viel dit enigszins te wijten aan de zenuwen. De eerste helft speelde de Groesbeekse Boys voetballend rustiger, overzichtelijker en maakte een aantal kansen die aan de kant van Germania wat uitbleven. Na een prachtige redding van keeper Kelly welke buiten de 16 een mooie sliding maakte op de spits van de Groesbeekse Boys werd de rust gefloten met 0-1 achterstand voor Germania.

De tweede helft begon Germania voetballend ijzersterk. De rust was terug in het spel en er werd goed samen gespeeld wat leidde tot veel balbezit voor Germania. Er werden meerdere vrije trappen gegeven, Nika schoot deze beide met een mooie krul richting de goal. Helaas beide net over de lat. Ook aan de kant van de Groesbeekse Boys werd er een vrije trap gegeven op randje 16. Ook hieruit werd niet gescoord.

Ondanks het vele balbezit en het harde werk van onze vrouwen werden de hierdoor gecreรซerde kansen niet benut en wist de Groesbeekse Boys tot 2 keer toe uit een counter te scoren. De eindstand werd 0-3.

๐—๐—ข๐Ÿต ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ถ๐—ฒ๐˜€๐˜ ๐—ป๐—ถ๐—ฝ๐˜ ๐˜ƒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ฝ๐—ฝ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ

Jo9 heeft vriendschappelijk gespeeld tegen 1e klasser Excelsior Zetten jo9-1. Een hele leuke wedstrijd met een uitslag van 7-6 voor Excelsior Z.

๐—Ÿ๐—ฒ๐˜‚๐—ธ๐—ฒ ๐—ธ๐—ฎ๐—ฏ๐—ผ๐˜‚๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ถ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด

De Kaboutertraining van zaterdag is bezocht door een 13-tal kaboutertjes! De trainers Tom en Mitch hebben er weer alles aan gedaan om de kinderen het een en ander te leren.

Met een tik/dribbel spel en 2 partijvormen hebben we deze zaterdagochtend weer leuk en leerzaam ingevuld!