๐‘ซ๐’Š๐’• ๐’˜๐’‚๐’” ๐’‰๐’†๐’• ๐’˜๐’†๐’†๐’Œ๐’†๐’๐’… ๐ŸŸข๐Ÿ”ด

๐—š๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ฎ ๐˜„๐—ถ๐—ป๐˜ ๐—ถ๐—ป ๐—”๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ๐˜ ๐—ด๐—ผ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜‡๐—ฎ๐—ธ๐—ฒ๐—ป.

Germania heeft zondag tegen een directe concurrent goede zaken gedaan. In en tegen Angeren wist men de drie punten mee naar Groesbeek te nemen door een verdiende 1-2 overwinning.

De eerste helft was een matte vertoning. Beide ploegen probeerde wel de aanval te zoeken maar beiden keepers kregen bar weinig te doen. De rust werd bereikt met een 0-0 stand maar toch had Germania met een voorsprong kunnen gaan rusten. Doordat twee verdedigers van de thuisclub elkaar in de weg liepen stond Sven Klaassen plotseling alleen voor de doelman. De doelman redde knap en zag de bal tot hoekschop gaan.

Na rust tapte Germania uit een ander vaatje. Nu was de equipe van trainer Queens veel gretiger, agressiever en won men ook het tweede duel. Meteen na rust had Fatih Cakici de openingstreffer voor het intikken maar zijn inzet was te zacht. Germania bleef het spel bepalen en greep de thuisploeg bij de strot. Dit leverde na een uur spelen de openingstreffer op. Door een mooie combinatie tussen Osama Salem en Sven Klaassen gaf de laatste de gelegenheid om fraai af te ronden; 0-1. Ook hierna bleef Germania doorgaan en de thuisploeg had het aan hun doelman te danken dat de schade beperkt bleef. Met nog ruim een kwartier te spelen verdubbelde Germania de marge. Een uitstekende steekpass van Thomas van Mossel bereikte Osama Salem die drie verdedigers uitspeelde en de doelman kansloos liet; 0-2. Uit vermeend buitenspelpositie scoorde Angeren uit het niets de aansluitingstreffer; 1-2. Hierna ontstond er een spannend slot. De vlam sloeg in de pan toen Germania doelman Bart van de Beek buiten de zestien de bal uit trapte en de scheidsrechter hierin een overtreding zag. Hierdoor ontstond er een tumult door spelers aan beide zijden zodat de scheidsrechter het tijd vond voor een afkoelingsperiode. Bij het verlaten van het veld vonden supporters van de thuisploeg het nodig om de Germania spelers voor alles en nog wat uit te schelden. Gelukkig ging het Angeren bestuur meteen over tot adequate maatregelen.

Na de hervatting kwam de ploeg van โ€˜Noordโ€™ niet meer in gevaar en nam zodoende de drie punten mee naar Groesbeek.

๐—š๐—ฒ๐—ต๐—ฎ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ ๐˜‡๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿฎ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ถ๐—ฒ๐˜€๐˜ ๐—ถ๐—ป ๐— ๐—ผ๐—ผ๐—ธ.

Germania zaterdag 2 verloor zaterdag met 3-1 in Mook tegen Eendrachtโ€™30. Germania miste veel spelers, Jorick en Lars beide keepers van Germania 1 deden zelfs als veldspelers mee om toch met voldoende spelers aan de aftrap te verschijnen(dank hiervoor!). De wedstrijd ging gelijk op en een overwinning was zeker mogelijk, helaas miste Germania teveel kansen en Eendrachtโ€™30 scoorde ze wel, eindstand 3-1. Het baart de vaste kern van Zaterdag 2 zorgen dat er elke week zo veel spelers afhaken, wellicht is het een keer tijd om de koppen is goed bij elkaar te steken en de neuzen weer dezelfde richting op de krijgen. Wordt vervolgd.

๐—š๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ฎ ๐˜‡๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿฏ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ถ๐—ฒ๐˜€๐˜ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—›๐—ผ๐—ฟ๐˜€๐˜.

Met gebrek aan spelers weet Germania toch met 11 man te verschijnen op het veld bij DVSG. Het gaat aardig gelijk op het eerste half uur, Germania lijkt sterker maar weet niet echt grote kansen af te dwingen. DVSG krijgt daarin tegen wel wat kansjes maar toch komt Germania op 0-1 voorsprong door een goal van Jordy na een prachtige bal van Rick. 2e helft is het nat, koud en donker op de horst, DVSG krijgt een vrije trap en zet de keeper op het verkeerde been en komt op gelijke hoogte, 1-1. Niet veel later slippertje van de keeper van Germania waardoor de thuisploeg de bal zo binnen kan schuiven en op 2-1 voorsprong komt. Germania gaat op zoek naar de gelijkmaken. Een schot word geblokkeerd door een arm van een DVSG speler, Geen strafschop maar wel een afvallende bal die bij Kรฉon terecht komt en werkt de bal tegen te touwen, 2-2. Germania loert naar meer maar DVSG lijkt de wedstrijd te beslissen door een late doelpunt 3-2. De Germanen doen er alles aan om niet met lege handen te vertrekken. Een goede poging word wederom door een arm van een DVSG speler geblokkeerd maar weer geen strafschop. Laatste seconden tikken weg, door een te korte terugspeelbal van de thuisploeg staat Jordy nog oog in oog met de keeper maar verzuimd te scoren. Eindstand 3-2

๐—š๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ฎ ๐—ฉ๐—ฅ๐Ÿญ ๐˜„๐—ถ๐—ป๐˜ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—บ๐—ฒ๐—ด๐—ฎ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—น ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ž๐—ผ๐—น๐—ฝ๐—ถ๐—ป๐—ด.

Germania speelde deze zondag uit tegen het Nijmeegse Kolping Dynamo. In alle vroegte begint Germania lekker aan de wedstrijd. Er wordt vanaf moment een druk gezet. Al snel worden de vele kansen benut en valt de 0-1 door Britt. Hierop volgend tikt Bo de 2e erin en Romy de 3e. Het gaat in rap tempo de eerste helft. Vlak voor de rust worden er nog 3 goals gemaakt. Een door Iris, een door Bo en een door Britt. Waardoor we de rust in gaan met maar liefst 0-6 voorsprong.

Omdat de voorsprong groot is, is er ruimte om wat te spelen met posities. Gina schuift naar voor en dit werpt direct vruchten af. Ze maakt haar eerste dit seizoen. De 0-7. De 10 op het scorebord was het doel vanuit de rust en dit is glansrijk behaald. De 8 en 0-9 wordt ingeschoten door Bo en de 0-10 door Britt. Kijken, mikken prikken was het thema deze wedstrijd! Volgende week speelt Germania VR1 thuis tegen Brakkenstein.

๐—š๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ฎ ๐—๐Ÿฌ๐Ÿญ๐Ÿฐ ๐˜€๐—ฝ๐—ฒ๐—ฒ๐—น๐˜ ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐˜๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—š๐—ฉ๐—”.

In een gelijk opgaande wedstrijd speelde de J014 met 3-3 gelijk tegen GVA. Na een 1-0 voorsprong bogen de gasten deze stand om na een 1-3 voorsprong. Germania toonde echter veerkracht en wist uiteindelijk nog een gelijkspel uit het vuur te slepen.

๐—š๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ฎ ๐—๐—ข๐Ÿญ๐Ÿฌ

Germania J010 speelde afgelopen zaterdag met 4-4 gelijk tegen de Trekvogels.

๐—š๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ฎ ๐—ข๐Ÿต ๐˜„๐—ถ๐—ป๐˜ ๐˜„๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ผ๐—บ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐—บ๐—ฒ ๐˜‚๐—ถ๐˜๐˜€๐—น๐—ฎ๐—ด.

De O9 won afgelopen zaterdag met 6-2 van Millingen O9-1, ondanks de ruime uitslag was dit een van de minste wedstrijden van dit seizoen. Het goede samenspel werd helaas niet voorgezet deze wedstrijd. Aankomende woensdag speelt de o9 thuis om 18.30 tegen Eendracht. Een wedstrijd die tot op heden tijdens elke fase een spektakel is geweest.