ZATERDAG 27 JANUARI CARNAVALSAVOND! 🤠

Zaterdag 27 januari 2024, zal het clubhuis van Germania weer in het teken staan van de jaarlijkse Carnavalsavond op Sportpark Noord. Een van de weinige Carnavalsavonden waar nog echte “verkleejden” aanwezig zijn. Zoals gebruikelijk zullen zij op een ludieke wijze een gebeurtenis uitbeelden die heeft plaats gevonden in het afgelopen jaar. Vooral gebeurtenissen in Groesbeek of bij Germania zelf, worden flink op de korrel genomen. Voor de mooiste “verkleejden” zijn wederom mooie prijzen beschikbaar.

De avond zal vanaf 20:11 uur worden opgeluisterd door niemand minder dan ‘DJ Francesco’ (Frans Derks). Ook zullen een aantal schlagergroepen hun nieuwste schlagers ten gehore brengen. Eveneens zullen CV De Feestneus met Prins Dirk en Wout en Cv Net Aecht met Prins Ummenie d’n 62ste Hans Holthuysen aanwezig zijn.

Een fantastische Carnavalsavond met als klapstuk, de bekendmaking van de Grutste Germaan. Deze titel krijgt hij of zij die zich in het afgelopen jaar, of jaren, op een meer dan verdienstelijke wijze heeft ingezet voor Germania. Volgens velen de mooiste avond van het jaar. Wie wordt de opvolger van Toontje, de Grutste Germaan van 2023? 🟢🔴

#carnaval2024 #sportparknoord #germaniagroesbeek

Reacties zijn uitgeschakeld.