Laatste Nieuws Germania komt niet scoren
Vacatures
Algemene ledenvergadering
Eerste drie punten voor G...
Ook uitstekende beker sta...
Germania bereikt eenvoudi...
Germania Dames trainer ge...

Wedstrijdverslagen - Germania krijgt afstraffing

Toegevoegd op maandag 21 mei 2018 - 10:53
Germania heeft zondag een flinke afstraffing gekregen van WAVV; 0-4. Hoewel de uitslag anders doet vermoeden was dit geheel onnodig. Voordat de bezoekers de eerste keer voor het Groesbeekse doel kwamen had Germania al vijf 100% kansen om zeep geholpen. Door dit resultaat is Germania rode lantaarndrager en is met nog ??n wedstrijd te gaan degradatie akelig dichtbij.

WAVV waren al verzekerd van nacompetitie voor doordat men de 2e periodetitel al op zak had. Germania moest zeker winnen om rechtstreekse degradatie en/of nacompetitie te ontlopen. Dit had zeker gekunt. Binnen het half uur kwam Melvin de Klijn driemaal oog in oog te staan met de doelman van WAVV maar wist de bal niet achter hem te krijgen. Ook Rens van Lanen lukt het niet en Frenk Wouterse kopte van dichtbij over het doel.
wavv 1
Toen de bezoekers in de 34e minuut voor het eerst gevaarlijk werden was het meteen raak. Nauwelijks 5 minuten later lag nummer twee achter Jaap Omvlee en op slag van rust had zelfs nummer drie kunnen vallen maar de bal ging rakelings naast het doel.

Na rust kon Germania geen potten meer breken. Hoewel men ook nu weer uitstekende mogelijkheden kreeg maar men kreeg de bal zelfs van dichtbij niet in het doel. Tien minuten voor het einde besliste WAVV definitief de wedstrijd;0-3. In de slotminuut werd het zelfs nog 0-4.
wavv 2

Hierdoor is Germania afgezakt naar de laatste plaats. Er is nog ??n wedstrijd te gaan, zondag uit naar Union. Deze wedstrijd moet men winnen om nog nacompetitie te halen maar dan nog is men afhankelijk van de uitslag van SML die tegen kampioenskandidaat Spero spelen.

Scheidsrechter:
De heer JR Mulder
Assistenten;
TH. Jacobs en G. Gerrits


Scoreverloop;
34. 0-1 Mike Molenaar
42. 0-2 Peer Aldenkamp
80. 0-3 Mike Molenaar
88. 0-4 Mike Molenaar

Opstelling Germania:
Jaap Omvlee, Tijn Jellema, Soufyan Boukali, Daniel Heideveld, Daan van Geenen, Melvin de Klijn(63e Jordy Wijnhoven), Maks Nas,Daan de Groot, Rens van Lanen, Frenk Wouterse, Karen Tevonyan(70e Bart Janssen).

Topscoorders:

7 Jordy Wijnhoven
6 Maks Nas
6 Rens van Lanen
5 Melvin de Klijn
3 Nasim Saber
3 Frenk Wouterse
3 Karen Tevonyan
2 Tijn Jellema
1 Daan de Groot
1 Jakob Berger