Laatste Nieuws Germania komt niet scoren
Vacatures
Algemene ledenvergadering
Eerste drie punten voor G...
Ook uitstekende beker sta...
Germania bereikt eenvoudi...
Germania Dames trainer ge...

Wedstrijdverslagen - Germania verliest in erbarmelijke slechte wedstrijd

Toegevoegd op zondag 1 april 2018 - 21:04
Germania reisde zondag naar Wehl om daar te spelen tegen rode lantaarndrager Concordia. De ploeg van trainer De Kruif won vorige week nog van koploper Spero, kat in bakkie zou je zeggen. Echter, de koploper werd bestreden met inzet, passie, bezieling en redelijk goed voetbal. De eerste drie ingredienten zijn in ieder geval nodig om een wedstrijd tot een goed einde te brengen. Van dit alles was tegen de ploeg, die sinds oktober niet meer gewonnen had, niets meer terug te zien. Eindstand 3-1.

De eerste minuten was al zichtbaar dat de juiste instelling bij de ploeg van ?Noord? ontbrak. Duels werden keer op keer verloren en de passes kwamen nauwelijks aan. Dit resulteerde binnen tien minuten al tot een achterstand. Een onnodige overtreding werd net buiten ?de zestien? bestraft met een vrije trap. Yorun Woltering schoot vanaf een meter of achttien raak; 1-0.

Concordia 1-0
Concordia vanuit een vrije trap 1-0

Tekenend voor de wedstrijd was dat Germania pas na een half uur in de buurt van de doelman van de thuisploeg kwam. Nu leek het er op dat de Groesbekers besefte wat er nodig was om tot een goed resultaat te komen. Binnen de kortste keren was de stand dan ook weer gelijk. Een fraaie aanval eindigde bij Maks Nas die de bal met simpel tikje scoorde; 1-1.

Concordia 1-1
Maks Nas zorgt voor de 1-1

Nauwelijks vijf minuten was het alweer raak voor Concordia. Vanuit links werd de bal voorgegeven en met een fraai schot scoorde opnieuw Woltering een prachtig doelpunt; 2-1 en met deze stand kon men de thee gaan opzoeken.

Wie dacht dat Germania na rust uit een ander vaatje ging tappen kwam bedrogen uit. Niets maar ook niets wist men te creeren. Een kwartier voor het einde besliste de thuisploeg de wedstrijd. Uit vermeend buitenspelpositie mocht Concordia doorgaan en Niels Meyer schoof beheerst binnen; 3-1. Beiden ploegen waren hierna niet meer in staat om nog voor een van beide doelen te komen.
Eindstand 3-1 en dit is geen 1 april grap.

Scheidsrechter:
De heer RCFC Kroesen
Assistenten;
TH Jacobs en FWGM Reintjes

Opstelling Germania:
Jaap Omvlee, Tijn Jellema, Soufyan Boukali, Jordy de Klijn, Daniel Heideveld (78e Jelte Arts), Maks Nas, Jordy Wijnhoven(46e Karen Tevonyan), Rens van Lanen, Frenk Wouterse, Daan de Groot, Nasem Saber (85e Jelle van Kerkhof).

Topscoorders:

6 Maks Nas
5 Melvin de Klijn
4 Jordy Wijnhoven
3 Rens van Lanen
3 Nasim Saber
2 Karen Tevonyan
2 Tijn Jellema
1 Daan de Groot
1 Jakob Berger