Laatste Nieuws Germania komt niet scoren
Vacatures
Algemene ledenvergadering
Eerste drie punten voor G...
Ook uitstekende beker sta...
Germania bereikt eenvoudi...
Germania Dames trainer ge...

Wedstrijdverslagen - Germania weer met lege handen

Toegevoegd op zondag 23 april 2017 - 17:14
Germania begon prima aan de wedstrijd tegen Rohda Raalte waarbij het ook enkele mogelijkheden creerde. In de 11e minuut kwam een voorzet van Mo Ired bij Melvin de Klijn terecht maar diens kopbal ging rakelings over. In de 15e minuut was het Stan Broenland die kopte maar deze bal was een prooi voor Rohda doelman Jens Veldwachter.

Rohda thuis wesley
Germania probeerde het wel maar Wesley, Tijn en Melvin wisten het doel niet te vinden.

In de tegenstoot was het Ronald Gomez die namens Rohda kon inkoppen maar met een geweldige redding wist Alie Sesay de 0-1 hier nog te voorkomen. Een minuut later werd het alsnog 0-1 toen diezelfde Ronald Gomez de bal kreeg en vanaf rand strafschopgebied, de bal langs Sesay wist te schuiven.

Rohda thuis alie
Alie Sesay en Mo Ired voorkomen met kunst en vliegwerk een treffer van Rohda (www.photop.nl)

Hierna kreeg Rohda speler Djeremy Zandvliet drie grote kansen om de wedstrijd vroegtijdig te beslissen maar bij alle pogingen trof de bal geen doel. Ook Germania was dicht bij een doelpunt toen Tijn Jellema plotseling alleen voor de keeper stond maar zijn poging trof slechts de lat.

Direct daarna was het Melvin de Klijn die een prima kans kreeg maar hij liet zich opzichtelijk vallen daar waar een doelpoging een betere optie was geweest? De laatste kans voor de rust was voor Oguzhan Sahin van Rohda maar zijn kopbal ging over.

In de 2e helft ging het snel mis toen de erg matige, maar vooral pietlutigge, scheidsrechter Nijmeijer in de 55e minuut een makkelijke penalty gaf aan Rohda na een vermeende overtreding op Ronald Gomez. Oguzhan Sahin wist wel raad met dit buitenkansje en maakte er 0-2 van.

Rohda thuis keeper
Rohda keeper Jens Veldwachter was vanmiddag niet te kloppen

Rohda domineerde de rest van de wedstrijd en Germania was onmachtig om hier iets tegenover te stellen. Er waren nog wel plaagstootjes van Arjan Verhey en Jordy de Klijn maar Rohda had de beste kansen om er 0-3 van te maken.

Germania blijft door dit resultaat helaas laatste en nacompetitie lijkt op dit moment het hoogst haalbare.

Scoreverloop:

17e 0-1 Ronald Gomez
55e 0-2 Oguzhan Sahin


Opstelling Germania

Alie Sesay, Tijn Jellema, Luke Mulders, Jordy de Klijn, Mo Ired, Arjan Verheij, Melvin de Klijn, Nasim Saber, Wesley van Merkenstein, Ismail Aktas en Stan Broenland

Topscoorders Germania

7 Bas Broekman
6 Melvin de Klijn
4 Nasim Saber
4 Tijn Jellema
3 Arjan Verhey
3 Mohamed Ired
2 Stan Broenland
1 Freek Kerkhoff
1 Wesley van Merkenstein