𝑽𝑶𝑶𝑹𝑺𝑻𝑬𝑳𝑹𝑶𝑵𝑫𝑬
De derde speler die we aan jullie voor willen stellen in de voorstelronde rubriek is Eliza Donald Abraham.

𝗠𝗶𝗷𝗻 𝘃𝗼𝗿𝗶𝗴𝗲 𝗰𝗹𝘂𝗯(𝘀) 𝘇𝗶𝗷𝗻
Mijn hele leven bij SDVB uit Barneveld gespeeld met uitzondering van 1 jaartje bij Lunteren

𝗛𝗼𝗲 𝗼𝗺𝘀𝗰𝗵𝗿𝗶𝗷𝗳 𝗷𝗶𝗷 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝗚𝗲𝗿𝗺𝗮𝗻𝗶𝗮 𝗴𝗲𝘃𝗼𝗲𝗹?
Het is nu mijn 3e volledige seizoen bij Germania. Het is een mooie kleine club maar wel een hele warme club. Ik voel me thuis bij de club en daarom zit ik hier ook nog steeds.

𝗪𝗮𝘁 𝘇𝗶𝗷𝗻 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗼𝗻𝗹𝗶𝗷𝗸𝗲 𝗱𝗼𝗲𝗹𝘀𝘁𝗲𝗹𝗹𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻?
Persoonlijk wil ik zo veel mogelijk plezier maken dit seizoen. Ik ben ook niet meer de jongste en ik merk dat het spelletje me nog steeds enthousiast maakt. Als ik het niets meer aan vind stop ik of als ik merk dat ik het niet meer aan kan. En we hebben 2 redelijk magere jaren gehad en ik heb wel het gevoel dat we dit jaar echt eindelijk kunnen oogsten. We hebben een mooie grote groep maar vooral ook kwaliteit. En dat zorgt er natuurlijk ook voor dat je plezier hebt in het spelletje.

𝗠𝗶𝗷𝗻 𝗯𝗼𝗼𝗱𝘀𝗰𝗵𝗮𝗽 𝗮𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗚𝗲𝗿𝗺𝗮𝗻𝗲𝗻
Ik heb gezegd dat dit mijn laatste seizoen wordt. Maar goed, zeg nooit nooit. Maar ik wil mijn laatste seizoen dan wel afsluiten met een klapper. En we gaan vol voor het kampioenschap natuurlijk! Ik heb er dit seizoen heel veel vertrouwen in en zou het mooi vinden om ook weer wat terug te geven aan de club.

Reacties zijn uitgeschakeld.