Beste leden,

de trainingen voor jeugd tot 18 jaar mogen weer opgestart worden, dat is natuurlijk heel mooi nieuws na een periode waarin het niet toegestaan was om met elkaar op het veld een balletje te kunnen trappen.
Dit betekent echter niet dat we zoals vanouds alles weer mogen doen, er zijn hele strikte richtlijnen opgesteld waaraan we ons allemaal moeten houden om de eigen veiligheid en gezondheid te beschermen maar ook die van een ander! 

Als voetbalclub hebben we een strikt protocol ontvangen waarin de regels en voorschriften duidelijk staan beschreven, je kan dit protocol nalezen via de volgende link:

https://www.knvb.nl/nieuws/assist/assist/59901/coronaprotocol-voor-verenigingen-met-jeugdactiviteiten

Hierbij enkele belangrijke punten voor de ouders/verzorgers van de jeugdleden:

Aandachtspunten voor ouders/spelers:
  • Jeugdleden krijgen alleen toegang tot het sportpark als zij een training hebben.
  • Wij verzoeken iedereen om niet eerder dan 10 minuten voor aanvang te aanwezig zijn en meteen na de training weer naar huis te gaan.
  • De sanitaire voorzieningen zijn gesloten dus voor de training thuis naar het toilet en neem je eigen fles of bidon met water mee
  • Indien mogelijk vragen wij jeugdleden om zoveel mogelijk zelfstandig naar het sportpark te komen, ouders die komen brengen en halen mogen niet op de parkeerplaats blijven wachten. 
  • Jeugdleden brengen via parkeerplaats bij de hoofdingang van Germania, ophalen via parkeerplaats achter het hoofdveld!
  • Toeschouwers zijn niet toegestaan op het sportpark en bij trainingen!
  • Informeer kinderen over de regels en draag hen op deze te respecteren.
  • Zijn er ziekteverschijnselen in het gezin aanwezig, dan is het niet toegestaan om aan de training deel te nemen.

 

Wij zijn natuurlijk blij om onze jeugdleden weer te mogen verwelkomen op sportpark Noord, we hebben er alles aan gedaan om een zo veilig mogelijke omgeving te verzorgen om elkaars gezondheid te beschermen en wensen iedereen alvast veel voetbalplezier toe!

bestuur vv Germania

 

 

 

Reacties zijn uitgeschakeld.