Deze week is bekend geworden dat Wim Wouterse vertrekt als hoofdtrainer bij vv Germania.
Wim heeft aangegeven het na dit seizoen wat rustiger aan te gaan doen.

,,Toen ik instapte bij Germania was het de bedoeling de club stabieler te maken. Dat is gelukt. Er zit weer leven in de vereniging. Ik ben blij dat ik daar mijn steentje aan heb kunnen bijdragen, maar het slurpt ook energie, vandaar dit besluit. Ik kijk er naar uit om komend jaar meer tijd te hebben voor mijn vrouw en weer wat vaker een balletje te kunnen trappen met Beuningse Boys 3.’’

In zijn eerste jaar bij Germania behaalde hij een zevende plaats wat lijfsbehoud betekende. Daarnaast kwam het realistische besluit om een andere koers te varen, spelers werden niet meer betaald en we zijn als club begonnen met het inpassen van meer Groesbeekse spelers om zodoende een herkenbaar team op het veld te hebben staan.

Momenteel bezet Germania de negende plaats in de derde klasse D, het gat met de koploper bedraagt 8 punten wat voldoende mogelijkheden bied voor de rest van het seizoen.

,,Ik denk dat we een basis hebben gelegd waar de club de komende jaren op verder kan bouwen, maar ik wil mijn eigen periode natuurlijk ook goed afsluiten’’, zegt Wouterse. ,,Hopelijk kunnen we dit seizoen nog bij de bovenste vier eindigen of een periodetitel pakken.’’

In de komende periode zal de TC op zoek gaan naar een geschikte opvolger. We zoeken daarbij naar een ervaren trainer die past bij onze club en die houdt van gezelligheid maar daarbij ook scherp is op de ontwikkeling van het voetbal.

 

Reacties zijn uitgeschakeld.