update berichtgeving maatregelen ivm Corona virus:

update 17 maart 2020;

BELANGRIJK BERICHT:

wij zien dat mensen zonder toestemming ons sportpark betreden en op onze velden gaan voetballen waarbij ook nog eens een bende afval wordt achtergelaten en vernielingen zijn gedaan..!

Zoals duidelijk vermeld staat op onze site en op onze social media kanalen is ons sportpark voor iedereen gesloten! De poorten zijn op slot waarmee betreding van het sportpark strafbaar zal zijn.

Laat duidelijk zijn dat wij begrijpen dat mensen oplossingen gaan zoeken in deze tijden van crisis maar we dienen hier een hoger doel en dat is het stoppen van verdere verspreiding van het Corona virus.

Het organiseren van dit soort bijeenkomsten om samen even plezier te hebben is absoluut niet wenselijk en helpt daarin niet mee!

Wij doen hierbij een zeer dringende oproep aan iedereen om hiermee te stoppen, kom niet naar ons sportpark!

Er komen zeker weer tijden dat ons mooie sportpark de poorten weer kan openen en vanaf dat moment hopen wij iedereen weer te mogen verwelkomen maar voor nu:

wees verstandig, beperk je sociale contacten en neem je verantwoordelijkheid wetende wat je kan veroorzaken voor andere kwetsbare personen!

bedankt voor het begrip en medewerking!

bestuur vv Germania

 

Update 15 maart 2020;

zoals vandaag bekend is geworden zijn de maatregelen in Nederland verder uitgebreid.

Dit betekend dat wij tot zeker 6 april de deuren gesloten moeten houden.

Namens het bestuur van vv Germania wensen wij iedereen sterkte toe, help elkaar waar nodig maar vooral..blijf de regels opvolgen!

 

Het bestuur van vv Germania heeft besloten om per direct alle voetbalactiviteiten en niet voetbal gerelateerde activiteiten op sportpark Noord te laten vervallen. Deze beslissing is gebaseerd op de berichtgeving en adviezen van onze regering, de RIVM en de KNVB om verdere verspreiding van het Corona virus tegen te gaan.

Tot nader bericht, maar tenminste tot 31 maart, zal sportpark Noord gesloten zijn waarmee we nogmaals willen benadrukken dat alle activiteiten, ook in kleinere groepen/aantallen, niet zijn toegestaan! Hieronder vallen ook alle dagelijkse werkzaamheden op en rondom ons sportpark/clubhuis.

Ons clubhuis zal tot nader bericht, maar tenminste tot 31 maart, gesloten zijn waarmee bij deze alle geplande afspraken/activiteiten komen te vervallen.

Wij blijven de ontwikkelingen rondom het Corona virus volgen en zullen u verder informeren over eventuele verdere maatregelen.

Bestuur vv Germania

 

 

 

Reacties zijn uitgeschakeld.