Zaterdag vond alweer de elfde editie plaats van de Open Berg en Dalse Voetgolf Kampioenschappen plaats. Ook nu weer had de organisatie voor een mooi en spectaculair parcours gezorgd waar jong en oud aan bod kwamen en hun behendigheid met de bal ten toon konden spreiden.

Er was een ontspannen en gezellige sfeer op sportpark Noord. De kids konden zich vermaken met het mooie springkussen beschikbaar gesteld door de hoofdsponsor van het evenement Regiobank uit Groesbeek. De deelnemers troffen een ander parcours aan dan dat men de laatste jaren gewenst was maar een ieder wist zijn/haar eigen kwaliteit weer te laten zien.

Uiteindelijk was het in het individuele klassement Bart van de Beek die derde werd, Kay Tassenaar wist tweede te worden maar de uiteindelijk winnaar was Ton van Doorn. Bij het teamklassement werd LH Packiging derde, FC Hamburg werd tweede en het team van Gerrits Assurantiën wist de cup met de grote oren te veroveren en werd dus eerste.

Toen de einduitslagen ook op papier werden verspreid was dit natuurlijk stof om over te ‘streejen’ en waren er een aantal die met blijdschap konden aantonen dat men het beter gedaan had dan zijn/haar partner/vriend/vriendin. Onder de muzikale klanken van de ‘Muziek Express’ bleef het nog lang gezellig.

➡️ De rest van de foto’s zijn te zien op onze facebook pagina.
𝘚𝘵𝘢𝘢𝘵 𝘦𝘳 𝘦𝘦𝘯 𝘧𝘰𝘵𝘰 𝘣𝘪𝘫 𝘥𝘪𝘦 𝘫𝘦 𝘭𝘪𝘦𝘷𝘦𝘳 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘰𝘯𝘭𝘪𝘯𝘦 𝘻𝘪𝘦𝘵? 𝘎𝘦𝘦𝘯 𝘱𝘳𝘰𝘣𝘭𝘦𝘦𝘮! 𝘚𝘵𝘶𝘶𝘳 𝘰𝘯𝘴 𝘦𝘦𝘯 𝘣𝘦𝘳𝘪𝘤𝘩𝘵𝘫𝘦 𝘦𝘯 𝘥𝘢𝘯 𝘩𝘢𝘭𝘦𝘯 𝘸𝘦 ‘𝘮 𝘦𝘳𝘢𝘧. 📸

Reacties zijn uitgeschakeld.