Laatste Nieuws Germania komt niet scoren
Vacatures
Algemene ledenvergadering
Eerste drie punten voor G...
Ook uitstekende beker sta...
Germania bereikt eenvoudi...
Germania Dames trainer ge...

Nieuws - Update dag 3 Willie Verbeet Cuptoernooi; Orion winnaar

Toegevoegd op woensdag 22 augustus 2018 - 22:52
Op de derde en laatste speeldag zijn op het Willie Verbeet Cuptoernooi zes wedstrijden gespeeld. Na afloop bleek Orion de grote winnaar van het toernooi te zijn, SC Woezik eindigde als tweede en SV Venray als derde. ** CORRECTIE: de uitslag van SC Bemmel tegen SV Venray is 2-1 waar eerder een gelijkspel werd gemeld. Voor de eindstand betekent dit dat SC Bemmel de derde plaats heeft behaald en SV Venray beslag heeft gelegd op de vierde plaats.

Orion had afgelopen woensdag Germania al op een 0-5 nederlaag getrakteerd en was vandaag veel sterker dan NEC A. Helaas liet NEC zich van wel een hele slechte kant zien zodat deze wedstrijd niet het einde haalde. Jammer dat een club als NEC zo'n gedrag vertoont, hier is maar ??n woord voor en dat is SCHANDE!

Gelukkig verliepen de overige wedstrijden wel uiterst sportief en kreeg Germania weer veel complimenten voor de organisatie en geweldig toernooi waar ook zaterdag weer vele toeschouwers getuige van waren.

Germania herstelde zich van de slechte wedstrijd van afgelopen woensdag en was, met name de eerste helft, zeker niet de mindere van BVC 12 maar moest uiteindelijk toch met een 0-1 nederlaag van het veld. Het uitstekende spelende SC Woezik won makkelijk van Union met 3-0. SV Venray en Bemmel hielden elkaar in evenwicht; 1-1 terwijl RKHVV won van Beuningse Boys met 3-0. Het hoger spelende Quick 1888 wist niet te winnen van stadgenoot Blauw Wit; 1-3.

Wederom een mooie aflevering van de vijfde editie van het Willie Verbeet Cuptoernooi.

DAG 2

Vanavond zijn er weer drie wedstrijden gespeeld op de tweede wedstrijddag van het Willie Verbeet Cuptoernooi. Wederom waren er veel toeschouwers naar sportpark Noord gekomen.

SV Venray wist hun wedstrijd tegen BVC 12 met 2-1 te winnen. SC Bemmel had moeite met Blauw Wit maar was uiteindelijk toch te sterk wist eveneens met 2-1 te winnen. De derde wedstrijd ging tussen Beuningse Boys en Union. Na een achterstand was het uiteindelijk toch Union die met 3-2 aan het langste eind trok.

Zaterdag as ga♪at het toernooi verder met de volgende wedstrijden;

Aanvangstijd 14.30 uur;

RKHVV - Beuningse Boys
sv Venray - SC Bemmel
SC Woezik - Union

Aanvang 17.30

Germania - BVC 12
Blauw Wit - Quick 1888
Orion - NEC Am

Dag 1;

Veel publiek op eerste wedstrijddag Willie Verbeet Cuptoernooi, Ruime nederlaag voor Germania

Onder grote publieke belangstelling zijn vanavond de eerste drie wedstrijden van het Willie Verbeet Cuptoernooi afgewerkt.

Een deel van het publiek zag Germania met 0-5 ten onder gaan tegen Orion. De equipe van trainer Wim Wouterse was duidelijk niet opgewassen tegen de Nijmeegse tweedeklasser.

De Nijmeegse derby tussen Quick 1888 en NEC Am eindigde in een 2-1 overwinning voor Quick.
De derde wedstrijd ging tussen RKHVV en SC Woezik. De nieuwe trainer van Woezik, oa oud Germania speler, Stefan Muller zag Woezik de hoofdklasser uit Huissen met 2-0 verslaan.

Morgenavond gaat het toernooi verder met de wedstrijden;
Beuningse Boys - Uinion
SV Venray - BVC 12
SC Bemmel - Blauw Wit

De aanvang van de wedstrijden is om 19.00 uur.