Laatste Nieuws Germania komt niet scoren
Vacatures
Algemene ledenvergadering
Eerste drie punten voor G...
Ook uitstekende beker sta...
Germania bereikt eenvoudi...
Germania Dames trainer ge...

Nieuws - Voorbeschouwing; Zondag gaat het eindelijk weer verder, Spero komt op bezoek

Toegevoegd op vrijdag 23 maart 2018 - 21:43
Germania speelt aanstaande zondag thuis tegen koploper Spero uit Elst. De Elstenaren hebben 30 punten verzameld uit 16 wedstrijden en hebben daardoor 1 puntje meer dan het op de tweede plaats staande Orion. Germania heeft 18 punten uit 14 wedstrijden dus de belangen van beide teams zijn heel verschillend. Spero heeft de punten hard nodig in de strijd om promotie terwijl Germania de punten keihard nodig heeft om uit de gevarenzone te blijven tegen degradatie.

Spero lijkt aan een iets mindere periode bezig want de laatste twee wedstrijden (allebei thuis) werden verloren. Helaas slaagde Germania er ook niet in om de laatste twee wedstrijden (ook thuis) in winst om te zetten want tegen Union verloor men onnodig met 1-3 terwijl men tegen het hele matige DVC?26 niet verder kwam dan een bloedeloze 0-0. Omdat zowel SML als Varsseveld aan een opmars lijken te zijn begonnen, zal Germania de komende wedstrijden dringend punten moeten gaan verzamelen om alsnog niet in degradatieproblemen te geraken. De komende wedstrijden zijn de wedstrijden van de waarheid want daarin zal bepaald worden welke ploegen zullen strijden tegen degradatie. Maar ook bovenin worden na de winterstop rare uitslagen gemaakt waardoor deze competitie in ieder geval erg spannend zal blijven tot het eind. Daarbij is het wel noodzakelijk om zeker in thuiswedstrijden de punten te verzamelen.

Germania - DVC 26

De eerste wedstrijd tussen Spero en Germania in Elst eindigde met een 4-1 overwinning voor Spero. Dat betekent in ieder geval dat Germania wat dat betreft nog iets goed te maken heeft. De belangen zijn aanstaande zondag dus groot voor zowel Germania als Spero.

De wedstrijd begint om 14.30 uur en het zou de ploeg ontzettend steunen als er veel publiek op af zou komen. Dus allemaal naar Noord zondag om de ploeg van Piet de Kruif te steunen. Overigens niet alleen de ploeg van Piet de Kruif maar de ploeg van ons allen. Tot zondag.