Laatste Nieuws Germania komt niet scoren
Vacatures
Algemene ledenvergadering
Eerste drie punten voor G...
Ook uitstekende beker sta...
Germania bereikt eenvoudi...
Germania Dames trainer ge...

Nieuws - Voorbeschouwing; Germania op bezoek bij Varsseveld

Toegevoegd op vrijdag 16 maart 2018 - 23:19
Germania speelt aanstaande zondag uit tegen Varsseveld. Afgelopen zondag slaagde de ploeg van Piet de Kruif er niet in om het matige DVC ?26 te verslaan. De groen-witten kwamen niet verder dan een troosteloze 0-0 waarmee Germania weer in de gevarenzone is beland. Varsseveld deed het wat dat betreft beter want zij versloegen koploper Spero in Elst met 2-3 waardoor zij weer aansluiting kregen bij de middenmoot.

Een grote middenmoot in deze klasse want de onderlinge verschillen in punten zijn uiterst klein. Een wedstrijd winnen betekent soms drie of vier plaatsen stijgen in de ranglijst en verlies betekent weer uitkijken voor degradatie.
Germania - DVC 26

Germania is na het verlies thuis tegen Union en het gelijkspel tegen DVC?26 weer in de gevarenzone beland en zal alle zeilen moeten bijzetten om niet in de buurt van de laatste plaatsen te geraken. Varsseveld heeft met 16 punten twee punten minder dan Germania maar heeft wel een wedstrijd minder gespeeld. Het wordt aanstaande zondag dus een wedstrijd tussen directe concurrenten, een soort zespunten wedstrijd dus.

De eerste wedstrijd tussen beide ploegen in Groesbeek eindigde in een 1-1 gelijkspel dus het kan zondag ook weer alle kanten uit. Germania heeft dringend punten nodig als men niet echt in grote problemen wil komen.

De wedstrijd begint in Varsseveld om 14.00 uur.