Laatste Nieuws Germania komt niet scoren
Vacatures
Algemene ledenvergadering
Eerste drie punten voor G...
Ook uitstekende beker sta...
Germania bereikt eenvoudi...
Germania Dames trainer ge...

Nieuws - UPDATE: Wedstrijd is AFGELAST. Voorbeschouwing; Germania op bezoek in Vorden

Toegevoegd op zaterdag 17 februari 2018 - 05:04
De uitwedstrijd tegen Vorden is AFGELAST. Germania gaat aanstaande zondag op bezoek bij Vorden. Deze ploeg heeft net als Germania uit 12 wedstrijden 17 punten behaald. De eerste wedstrijd tussen beide ploegen op Sportpark Noord werd door Germania met 2-1 gewonnen.

Germania heeft de laatste 2 wedstrijden, respectievelijk tegen SML thuis en Orion uit gewonnen waardoor de ploeg van Piet de Kruijff zich nu enige lucht verschaft heeft in de strijd onderin. De verschillen blijven echter uiterst klein in deze klasse waardoor elke wedstrijd belangrijk is. Verlies betekent vaak meteen meerdere plaatsen zakken op de ranglijst.

Germania won de laatste wedstrijd overtuigend uit tegen Orion. Na een snel doelpunt in de vijfde minuut stond de verdediging zo vast als een huis waardoor Orion nauwelijks kansen kreeg. Er werd keihard gewerkt en uiteindelijk kwam Orion nog goed weg met 0-3. Als deze trent zich voortzet, dan kan het nog een leuke competitie worden want in de tweede periode staat Germania er goed voor.

Maar dan zal de wedstrijd tegen Vorden gewonnen moeten worden want daarna volgens er drie thuisduels. Maar wedstrijd voor wedstrijd de zaken bekijken, lijkt het meest verstandige. De ploeg lijkt na een moeizaam begin van de competitie haar draai gevonden te hebben, er wordt keihard voor elkaar gewerkt en de teamspirit is aanstekelijk. Hopelijk slaagt de ploeg erin deze goede ontwikkelingen voort te zetten. Vorden zal er alles aan doen om dit te verhinderen want ook voor hen geldt dat elke verloren wedstrijd een val van enkele posities tot gevolg heeft in deze knotsgekke competitie.

De wedstrijd in Vorden begint om 14.00 uur.