Laatste Nieuws Germania komt niet scoren
Vacatures
Algemene ledenvergadering
Eerste drie punten voor G...
Ook uitstekende beker sta...
Germania bereikt eenvoudi...
Germania Dames trainer ge...

Nieuws - UPDATE; AFGELAST, Oefenwedstrijd tegen Stormvogels

Toegevoegd op vrijdag 15 december 2017 - 16:37
De wedstrijd die vandaag in Wageningen tegen WAVV op het programma stond is AFGELAST.
Om 12.15 uur is er op sportpark Noord een oefenwedstrijd tegen Stormvogels.

Na de afgelasting van vorige week thuis tegen Union staat er aanstaande zondag een uitwedstrijd op het programma tegen WAVV. De ploeg uit Wageningen heeft 6 punten meer dan Germania en staat daarmee op de vierde plaats met 17 punten.


Germania kwam na de laatste winst in de thuiswedstrijd tegen Concordia Wehl op 11 punten, evenveel als de tegenstander van aanstaande zondag Union. Ook tegen Concordia kreeg Germania weer 2 onnodige treffers tegen en als de groen witten dat eruit zien te krijgen, dan hoeft niet gevreesd te worden voor een eventuele degradatie. Germania schept zich vele kansen en ook afgelopen zondag had de score hoger moeten uitvallen.

WAVV heeft evenveel gescoord als Germania maar heeft beduidend minder doelpunten tegen en daarmee is het verschil op de ranglijst verklaard. Maar elke wedstrijd is anders dus Germania zal aanstaande zondag een uiterst gemotiveerd WAVV tegen zich krijgen want ook zij zullen beseffen dat, als ze aan willen blijven bij de top, ze deze wedstrijd zullen moeten winnen. Bovendien is het algemeen bekend dat punten die behaald worden voor de winterstop vaak het verschil maken in de eindafrekening. Sinds Germania een opstelling heeft, waar de werklust vanaf druipt, gaat het beter met de ploeg van Noord. Hopelijk is bij iedereen inmiddels het besef doorgedrongen dat je in deze klasse alleen maar overleeft als je alles geeft wat je in je hebt. Mensen die zich dat niet realiseren of willen realiseren, verdienen geen plaats in de basisopstelling van Germania, dat hebben de laatste weken wel duidelijk gemaakt.

Ijs en weder dienende begint de wedstrijd bij WAVV aanstaande zondag om 14.00 uur.