Laatste Nieuws Germania komt niet scoren
Vacatures
Algemene ledenvergadering
Eerste drie punten voor G...
Ook uitstekende beker sta...
Germania bereikt eenvoudi...
Germania Dames trainer ge...

Nieuws - Voorbeschouwing; Op ‘Noord’ tegen Union

Toegevoegd op vrijdag 8 december 2017 - 20:00
Germania won afgelopen week verdiend met 3-2 van het matige SDOUC en klom daarmee van plaats 13 naar plaats 10. In de slotfase maakte de ploeg van Piet de Kruijff het zich nog onmogelijk moeilijk door in blessuretijd nog een gemakkelijk te voorkomen treffer weg te geven.

Germania kwam daarmee op 11 punten, evenveel als de tegenstander van aanstaande zondag Union. Beide ploegen hebben 20 keer gescoord maar Germania heeft wat meer doelpunten tegen. Ook afgelopen zondag kreeg Germania weer 2 onnodige treffers tegen en als de groen witten dat eruit zien te krijgen, dan hoeft niet gevreesd te worden voor een eventuele degradatie. Germania schept zich vele kansen en ook afgelopen zondag had de score hoger moeten uitvallen. Union speelde afgelopen zondag thuis 1-1 tegen Varsseveld en na een goed begin van de Nijmegenaren, heeft de ploeg het de laatste tijd wat moeilijker. Zo werd twee weken geleden met 4-1 verloren bij SDOUC, de ploeg waar Germania vorige week weinig moeite mee had.
Germania SDOUC.03122017
Maar elke wedstrijd is anders dus Germania zal aanstaande zondag een uiterst gemotiveerd Union tegen zich krijgen want ook zij zullen beseffen dat punten die behaald worden voor de winterstop vaak het verschil maken in de eindafrekening. Sinds Germania een opstelling heeft, waar de werklust vanaf druipt, gaat het beter met de ploeg van Noord. Hopelijk is bij iedereen inmiddels het besef doorgedrongen dat je in deze klasse alleen maar overleeft als je alles geeft wat je in je hebt. Mensen die zich dat niet realiseren of willen realiseren, verdienen geen plaats in de basisopstelling van Germania, dat hebben de laatste weken wel duidelijk gemaakt.

Ijs en weder dienende begint de wedstrijd op Noord aanstaande zondag om 14.30 uur.