Laatste Nieuws Germania komt niet scoren
Vacatures
Algemene ledenvergadering
Eerste drie punten voor G...
Ook uitstekende beker sta...
Germania bereikt eenvoudi...
Germania Dames trainer ge...

Nieuws - Voorbeschouwing; Hoogste tijd voor drie punten

Toegevoegd op zaterdag 28 oktober 2017 - 13:25
Na het onnodige verlies van vorige week tegen Spero is het zaak geworden dat Germania eens een keer de volle buit gaat pakken, wil het niet nu al in degradatieproblemen terecht komen. Want Germania staat inmiddels op de tweede plaats van onderen en dat is niet een positie waar je aan het einde van de competitie zou willen staan.

Zoals ook in eerdere wedstrijden krijgt Germania veel teveel doelpunten tegen, deze keer tegen Spero maar liefst vier. En dat terwijl de ploeg van Piet de Kruijff best een goede eerste helft op de mat legde en het Spero in die fase echt moeilijk heeft gemaakt. Varsseveld, de tegenstander van zondag, heeft twee punten meer dan Germania en is daarmee dus een directe concurrent. De zes punten die de ploeg uit Varsseveld heeft, zijn wel behaald in uitwedstrijden dus Germania zal heel erg op zijn tellen moeten passen. Zo werd onder andere het sterke Voorwaarts Twello thuis verslagen evenals SDOUC.

Spero uit Ruben

De voorgaande wedstrijden hebben echter geleerd, dat in deze klasse iedereen van iedereen kan winnen. De ploegen strijden veelal met een geweldige inzet en compenseren daarmee het gebrek aan voetballend vermogen. Aan voetballend vermogen is bij Germania minder gebrek maar dat heeft tyot nu toe nog niet geleid tot sprankelende resultaten. Wat dat betreft is het inmiddels vijf voor twaalf geworden want verlies tegen Varsseveld zou betekenen dat de ploeg er wel erg slecht voor zou komen te staan.

Een cruciale wedstrijd dus voor de groen witten die daarbij de steuin van hun supporters hard nodig zullen hebben. Kom daarom aanstaande zondag uw ploeg eens aanmoedigen, het zal altijd helpen. De wedstrijd begint om 14.30 uur.