Laatste Nieuws Germania komt niet scoren
Vacatures
Algemene ledenvergadering
Eerste drie punten voor G...
Ook uitstekende beker sta...
Germania bereikt eenvoudi...
Germania Dames trainer ge...

Nieuws - Samenwerking Germania en Fysio024

Toegevoegd op donderdag 26 oktober 2017 - 14:06
Met ingang van het nieuwe seizoen werkt Germania samen met Fysio024.

024 Fysio

Fysio024 is een gespecialiseerde fysiotherapiepraktijk in Groesbeek, waar u terecht kunt voor fysiotherapie, sportfysiotherapie, dry needling, kinderfysiotherapie, geriatrie fysiotherapie (voor ouderen), COPD, ClaudicatioNet, valpreventie, revalidatie en medische fitness.

Zij bieden deskundige zorg en een breed scala aan behandelmogelijkheden, aangepast aan uw vraag en behoefte. Met een persoonlijke benadering en een op uw klachten afgestemd behandelprogramma, streeft Fysio024 naar de beste zorg voor uw klachten. Naast de behandelingen in de praktijk in Groesbeek krijgt u vaak, op uw persoonlijke klachten afgestemde, oefeningen mee naar huis. De combinatie van fysiotherapie en uw oefeningen moet er voor zorgen dat uw klachten snel tot het verleden behoren.

In de praktijk wordt gebruik gemaakt van de meest moderne fysiotherapie technieken, tevens zijn zij voorzien van de modernste apparatuur.
Als enige in de regio is Fysio024 een officieel B-E-St Centrum. B-E-St by JeeCee is een uniek concept waar mee de therapeut in staat is om het natuurlijke herstelproces te stimuleren. Dit geeft een sneller herstel als resultaat! In de topsport wordt B-E-St volop toegepast bij tal van blessures en klachten.
Zij hebben contracten met vrijwel alle zorgverzekeraars!

NIEUW!! Verzwik nooit meer je enkels met de EXO-L! Fysio024 is het servicepunt voor Groesbeek, Nijmegen en omgeving.

U kunt via onze verzorgers, Henk Verriet en Theo Janssen, een afspraak maken met Fysio024.
Uiteraard kunt u Fysio024 ook rechtstreeks benaderen voor een afspraak.