Beste leden, ouders/verzorgers van onze jeugd,

de grote verspreiding van het Corona virus heeft ervoor gezorgd dat beperkingen opnieuw nodig zijn om het virus terug te dringen.
Concreet betekent dit het volgende voor onze club;

 

  • het clubhuis zal per dinsdag 29 september tot nader bericht gesloten zijn.
  • publiek is bij trainingen en wedstrijden niet toegestaan. Dit betekent dat er geen enkele uitzondering zal worden toegestaan, kinderen mogen tot op de parkeerplaats begeleid worden.
    Dit betekent dus dat ouders bij het brengen en ophalen het sportpark niet betreden!
Op de site staan onze Corona regels vermeld, er kunnen verschillen zijn ontstaan tussen deze regels en de vanavond uitgesproken beperkingen. Wij volgen de regels van het RIVM en gaan volledig mee in de opgelegde beperkingen.
Mochten er desondanks vragen zijn, stel deze aan een van de bestuursleden voordat je ergens zelf van uitgaat!
Neem geen eigen initiatief maar neem het zekere voor het onzekere en stel je vraag, dit kan ook via onze social media kanalen of per mail.

Wij vragen iedereen zich aan de richtlijnen en regels te houden, het bestuur is beslissend in die gevallen waarbij enige onduidelijkheid kan of is ontstaan!

We wensen iedereen veel sterkte toe, blijf goed op jezelf en je omgeving passen we hebben elkaar hard nodig om zo snel mogelijk weer terug te keren naar een normale en gezonde situatie.
Wat voor jou niet belangrijk of gevaarlijk is kan voor een ander beslissend zijn.

Hopelijk mogen we elkaar binnenkort weer treffen op Sportpark Noord!

Bestuur vv Germania

Reacties zijn uitgeschakeld.