Mooie, fijne en gezellige Voetgolf kampioenschappen

Afgelopen zondag was de negende aflevering van de Open Berg en Dalse voetgolfkampioenschappen. Op ‘Noord’ was het weer een mooie, fijne maar vooral gezellige dag.
De organisatie had weer voor een fraai, 14 holes, parcours gezorgd. De holes waren verdeeld over de drie velden inclusief de parkeerplaats. Alle 126 deelnemers, van 16 tot 83 jaar oud, konden hun naar hartelust uitleven om de bal in zo’n min mogelijk beurten in de hole te krijgen. Waar het makkelijk leek bleek het dikwijls ook voor de deelnemers, die zelf op hoog niveau voetballen, een moeilijke hindernis. Maar wat de boventoon voerde was vooral de gezelligheid bij de deelnemers.
Uiteindelijk werd bij de teams het team van HV Makelaardij 1 als eerste, nipt gevolgd door  FC Bankzitters en het team van Gerrits Assurantiën eindigde als derde. In het individuele klassement was Wesley Kersten de grote winnaar gevolgd door Theo Peters en Ronny Beerens die respectievelijk tweede en derde werden.
Na afloop gingen de discussies ‘waar het beter had gekund’ nog lang door op het uitermate gezellige terras met de klanken van JoJo de zingende DJ.
De drie winnaars in het individuele klassement. Frank Kersten nam de beker voor zijn zoon in ontvangst.
De winnaars in het team klassement.

Reacties zijn uitgeschakeld.