Beste leden en bezoekers van onze club,

Wat een jaar hebben we er bijna op zitten..


Een scenario dat niemand had kunnen bedenken is ons allen overkomen, we worden nog steeds ernstig beperkt door de Corona maatregelen en de gevolgen zijn helaas overal zichtbaar in onze maatschappij. Als gevolg hiervan moeten we helaas en opnieuw enkele activiteiten uitstellen..

Onze ledenvergadering gaat dit jaar niet door! Meestal plannen we deze vergadering rond de Kerst maar gezien de huidige beperkingen is dit niet haalbaar en verstandig. We streven ernaar om de ledenvergadering in het eerste kwartaal van 2021 te plannen.

De nieuwjaarsreceptie, met daarbij de huldiging van onze jubilarissen, zal eveneens geen doorgang vinden!
Er zullen op 1 januari dan ook geen activiteiten op ons sportpark of in het clubhuis zijn, de jubilarissen zullen we tijdens de eerstvolgende ledenvergadering alsnog huldigen, we vergeten jullie niet!

Op een eerder moment hebben we al besloten dat onze dropping moest worden uitgesteld, we kunnen inmiddels wel melden dat we in 2021 een alternatieve datum hebben gevonden en wel op zaterdag 3 april 2021!


We hopen van harte dat we tegen die tijd het virus beter onder controle hebben en dat we met zijn allen weer een gezellige activiteit mogen beleven maar de realiteit is ook dat we dit natuurlijk onder voorbehoud moeten houden.

We hadden, net zoals iedereen in Nederland, gehoopt op een betere situatie in deze tijd maar het blijkt maar weer hoe belangrijk het is om samen te blijven knokken tegen het virus. Houd je zoveel mogelijk aan de opgelegde maatregelen en denk daarbij aan betere tijden in de nabije toekomst!

Vanuit het bestuur wensen we alle zieken een voorspoedig herstel toe, heel veel sterkte en beterschap gewenst!
Zorg goed voor jezelf en elkaar en hopelijk zien we elkaar zo snel mogelijk in betere tijden bij onze mooie club!

Kom op Germania!

Bestuur vv Germania

 

Reacties zijn uitgeschakeld.