In Memoriam Thé van Doorn

Gisteren bereikte ons het droevige bericht dat op 81 jarige leeftijd geheel onverwacht Thé van Doorn is overleden. Thé kampte de laatste jaren al behoorlijk met zijn gezondheid. De laatste tijd echter ging het naar omstandigheden eigenlijk redelijk goed met hem en daarom is dit plotselinge afscheid dan ook zo intens verdrietig.

Thé speelde al tijdens zijn jeugdjaren bij Germania en met het A elftal werd hij nog kampioen. Na zijn succesvolle jeugdperiode werd Thé in de selectie opgenomen, hij was een redelijk begenadigd voetballer. Ook speelde hij enkele wedstrijden in het eerste elftal maar de langste periode heeft hij doorgebracht in het tweede team. Eerst als speler en later ook nog een periode als leider.

Na zijn actieve voetbalcarrière bleef hij Germania op de voet volgen. Hij was veelvuldig op Noord aanwezig en als dat niet kon, zorgde hij er wel voor dat hij optimaal geïnformeerd werd over wat de groen-witten zondags hadden gepresteerd.

De laatste jaren was Thé bijna elke dag zowel ’s morgens als ’s middags op Noord te vinden om daar met “de harde kern” de prestaties van Germania alsmede alle wereldproblemen te bespreken. Thé bracht dan zijn mening veelal wat minder luidruchtig naar voren dan diverse anderen, maar uit zij betoog bleek wel altijd dat hij over veel onderwerpen heel goed geïnformeerd was. Hij was een rustige, bedeesde, lieve man die we allemaal heel erg zullen gaan missen.

Germania verliest in Thé een fijn en gedreven lid die we ons zullen blijven herinneren als een vrolijk en altijd goedgemutst mens. Thé, je zult blijven voortleven in ons hart.

Het bestuur van Germania wenst de naaste familie heel veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.

 

 

 

Reacties zijn uitgeschakeld.