In Memoriam: Martien Visser (Matje d’n Dunne)

Vandaag 3 januari 2022 bereikte ons het droevige bericht dat Martien Visser (Matje d’n Dunne) op 56 jarige leeftijd is overleden. Matje kampte al geruime tijd met zijn gezondheid en de laatste tijd ging het steeds slechter met hem. Hij ging steeds moeilijker lopen en ook zijn gezichtsvermogen liet hem in de steek. Ook had hij veel pijn maar daarover liet hij zich zelden of nooit uit, hij genoot liever van de dingen waartoe hij nog wel in staat was. Het droevige bericht van zijn overlijden kwam dan ook niet echt als een verrassing.

Onze gedachten en intens medeleven gaan uit naar zijn zoon Tim en zijn verdere familie.

Matje had niet zoveel met de voetbalsport, zijn lidmaatschap komt dan ook niet voort uit de liefde voor deze sport. Hij werd in 2017 lid van Germania omdat hij zijn geliefde spel, het Jeu de Boules, elke week wilde spelen. Matje paste zich als echte Stekkenberger uitstekend aan bij de Germania Jeu de Boules afdeling. Hij had dezelfde keiharde humor, waarbij hij niemand maar ook zichzelf niet spaarde. Altijd was deze humor respectvol en gepast. Matje had zo zijn eigen manier om dingen aan de kaak te stellen en dat werd buitengewoon gerespecteerd en gewaardeerd. Hij was, ondanks de pijn die hij vaak probeerde te verbergen, toch altijd de vrolijke noot tijdens de zaterdag wedstrijden. Regelmatig bracht hij zijn zoon Tim daarbij mee, die het bij Germania ook altijd zichtbaar naar zijn zin had.

Germania in het algemeen en de Jeu de Boules afdeling in het bijzonder verliest in Matje een breed gewaardeerd en gedreven lid die we ons zullen blijven herinneren als een vrolijk en altijd goedgemutst fijn recht-door-zee mens. Zijn vermogen om het gezellig te maken zal intens worden gemist. Matje, we zullen je nooit vergeten.

Bestuur en leden van v.v. Germania wensen zijn zoon Tim, broers, zussen, verdere familie, vrienden en kennissen heel veel sterkte bij het verwerken van dit enorme en zware verlies.

bericht van de familie:

Namens de familie van Martien Visser, d’n Dunne, willen we jullie laten weten dat de crematieplechtigheid vrijdagmiddag in verband met de huidige Corona maatregelen alleen toegankelijk is voor genodigden. Namens zijn familie danken we jullie allen voor de overweldigende steun die zij nu al van iedereen ontvangen. Dit is hartverwarmend.

Reacties zijn uitgeschakeld.