𝐇𝐞𝐭 𝐢𝐬 𝐰𝐞𝐞𝐫 𝐛𝐢𝐣𝐧𝐚 𝐳𝐨𝐯𝐞𝐫, 𝐝𝐞 𝐝𝐫𝐨𝐩𝐩𝐢𝐧𝐠 𝟐𝟎𝟐𝟑 𝐯𝐚𝐧 𝐨𝐧𝐳𝐞 𝐜𝐥𝐮𝐛!

Vanaf zaterdag 3 december, 10:30 uur a.s. kan men zich weer inschrijven voor de dropping die zal plaatsvinden op zaterdag 7 januari 2023. Inschrijfformulieren kunt u downloaden via onderstaande link of zijn te verkrijgen in het clubhuis van Germania.

Download het inschrijfformulier

In tegenstelling tot voorgaande jaren vindt de inschrijving dit jaar uitsluitend plaats in het clubhuis van Germania. (pin betaling mogelijk). Voorkeur starttijd wordt bepaald naar volgorde van inschrijving en i.v.m. de overweldigde belangstelling in de voorgaande jaren, moet de dropping commissie helaas wel, de vol is vol policy hanteren.

De Germania-dropping is na meer dan 20 jaar uitgegroeid tot de grootste en leukste van de regio waarbij de groep van Nevin kamps haar titel van 2020 zal moeten verdedigen.
De komende editie beloofd volgens de organisatie weer een leuk spektakel te worden en uiteraard zal ook worden gezorgd voor de inwendige mens.

De droppings-commissie is al weer geruime tijd bezig met de voorbereiding en hoopt inderdaad aan bovengenoemde verwachtingen te kunnen voldoen. Wat kunnen we nu al zeggen over deze editie: Leuk thema, route van 7km lang, klimmen en dalen, leuke en spannende spellen en natuurlijk heerlijk eten.

Zorg ook dit jaar in ieder geval voor stevig schoeisel, een zaklantaarn en een goed humeur’.

Groepen mogen bestaan uit minimaal acht en maximaal achttien personen. De minimumleeftijd van deelname is 16 jaar en de deelnamekosten zijn zoals voorgaande editie op EURO 10,00 (pp) vastgesteld.

Reacties zijn uitgeschakeld.