Germania heeft zich vanmiddag steviger in de middenmoot gevestigd en is voor de vierde achtereenvolgende keer ongeslagen gebleven. De equipe van trainer  Wouterse wist het Nijmeegse Blauw Wit met 3-1 te verslaan. Na een 1-1 ruststand wist men in de tweede helft de wedstrijd naar zich toe te trekken en verdient drie punten aan het totaal toe te voegen.

De weersomstandigheden waren bedroevend slecht om tot goed voetbal te komen. Een straffe wind en regen teisterde alles en iedereen, goed voetbal was eigenlijk onmogelijk. Toch wisten de mannen van ‘Noord’ bij vlagen redelijk tot goed voetbal op de mat te leggen. Er was nog geen kwartier gespeeld toen Germania al op voorsprong kwam. Een prima aanval eindigde bij Romano Jansen die verwoestend uithaalde en de bal in de bovenhoek zag verdwijnen; 1-0.
Vlak voor rust kwamen de gasten langszij. Een onterechte  gegeven vrije trap net buiten de ‘zestien’ belandde in de uiterste bovenhoek en Germania doelman Momchil Kolev was kansloos; 1-1. Met deze stand gingen de teams de thee opzoeken.
Na rust maakte Frenk Wouterse na een blessure van een half jaar zijn rentree. De tweede helft was nauwelijks twee minuten oud toen de thuisploeg op voorsprong kwam. Romano Jansen haalde vanaf een meter of twintig uit en de Nijmeegse doelman kreeg de bal niet onder controle. Jordy Wijnhoven was er als de kippen bij de om in de rebound te scoren; 2-1.
Hierna raakte de Nijmeegse equipe geïrriteerd en gingen over tot de botte bijl. Eerst was het Roy Nijenhuis die binnen vijf minuten overging tot twee grove overtredingen en met tweemaal geel, dus rood, kon vertrekken. Even later werd er onnodig en dom ingegleden op Germaniadoelman Momchil Kolev die zwaar geblesseerd het veld moest verlaten.
Twintig minuten voor he einde gooide Germania de wedstrijd in het slot. De mee naar voren  gekomen Kay Tassenaar kapte zijn tegenstander fraai uit en met een bekeken schot scoorde hij de 3-1. Met elf tegen tien kwam Germania niet meer in de problemen en bleef zo voor de vierde maal achtereen ongeslagen.