Het bestuur is verheugd te kunnen melden dat wij het contract met hoofdtrainer Jeffrey Kooistra met een seizoen hebben verlengd.
Ondanks dat we slechts enkele wedstrijden hebben gespeeld is de samenwerking tussen beide partijen aanleiding geweest om ook het volgende seizoen met Jeffrey door te bouwen aan een nieuwe selectie voor vv Germania.
Jeffrey brengt een hoop ervaring met zich mee en wij hebben het vertrouwen dat hij hiermee een belangrijke bijdrage kan leveren aan het verder ontwikkelen van de selectie waarbij Tom Verbeet als keeperstrainer opnieuw de doelmannen onder zijn hoede neemt.

Huidig assistent trainer Peter Gerrits zal komend seizoen samen met Kay Tassenaar de nieuwe technische commissie gaan vormen. Het bestuur slaat hiermee een nieuwe weg in richting een selectie waarin herkenbaarheid en lokale spelers belangrijke bouwstenen zullen zijn.

De medische staf ondergaat ook een metamorfose, na vele jaren hebben Henk Verriet en Theo Janssen besloten om te stoppen met hun verzorgers taken, namens het bestuur onze grote dank voor hun inzet in deze jaren!
De nieuwe verzorgers zijn bekende gezichten op sportpark Noord, Sjaak Kouws en Jos Spros zullen vanaf het nieuwe seizoen onze spelers gaan verzorgen, wij wensen hen veel succes toe!

Bestuur vv Germania

Reacties zijn uitgeschakeld.