Germania is er gisterenavond in de bekerwedstrijd tegen Leones in Beneden Leeuwen niet in geslaagd om een ronde verder te komen. Na een 2-0 ruststand werd het uiteindelijk 3-0.

Met name in de eerste helft was Germania zeker niet de mindere van Leones. Enkele prima kansen bleven onbenut, waaronder een poging op de lat van Luuc Arntz. Door een uitglijder en een onoplettendheid in de verdediging keek Germania met de theepauze uiteindelijk toch tegen een geflatteerde 2-0 achterstand aan.

In de tweede helft slaagde Germania er niet meer in om het tij te doen keren, de eindstand werd uiteindelijk 3-0. Hiermee is het bekeravontuur voor Germania voorbij.

Komende zondag staat de laatste wedstrijd van het jaar 2019 op het programma: de derby tegen Rood Wit, aanvang 14.00 uur op Sportpark Noord.

Opstelling Germania: Momchil Kolev, Lars Gerrits, Juul Loeffen, Bart van Haren, Tyrone van den Broeke, Frenk Wouterse, Romano Jansen, Wesley Kersten, Joey Willems (46. Jesse Peters), Sven Klaassen en Luuc Arntz (80. Kay Tassenaar).