Germania sluit seizoen af met verlies

Germania heeft de laatste wedstrijd van het seizoen met verlies afgesloten. In de uitwedstrijd tegen Rood Wit moest men met 3-1 het onderspit delven.
Voor beide ploegen stond er niets meer op het spel. Rood Wit had zich al veilig gespeeld en Germania was al gedegradeerd. Rood Wit kwam halverwege de eerste helft op een 1-0 voorsprong. Vlak voor rust kwam Germania langszij door een fraai doelpunt van David McLaughin.
Na rust kregen beide ploegen diverse mogelijkheden maar wisten deze niet te benutten. Toen de wedstrijd op een 1-1 eindstand leek af te stevenen besloot de scheidsrechter drie minuten voor tijd om de bal op de stipte leggen. Terwijl alles en iedereen het er over eens dat dit de absoluut geen hands was. Toen in de laatste minuut de assistent scheidsrechter van Germania vergat te vlaggen voor buitenspel kon de thuisploeg heel makkelijk scoren en de eindstand van 3-1 noteren.
Een zwaar seizoen voor Germania ten einde dat resulteerde in degradatie. Volgend seizoen proberen in de vierde klasse weer het herstel in te zetten.

Opstelling Germania;

Bryan Janssen, Marciano de Zeeuw, Joran Noten, Mike vd Broek,  Wouter van Putten (Kay Tassenaar) Thomas van Mossel, Eliza Abraham, Valiant Alwicher, Colin Leenders, Stijn van Oss, David McLaughin

Doelpuntenmakers;
6 David McLaughlin

4 Marciano de Zeeuw

3 Kay Tassenaar

3 Colin Leenders
2 Karim Bouchama
1 Ludo Veldman
1 Mike van de Broek
1 Donny Otten
1 Thomas van Mossel

1 Maurice Evers

Reacties zijn uitgeschakeld.