Germania is er niet in geslaagd om de defensieve muur van RKSV Driel te doorbreken. In de thuiswedstrijd werd de eindstand zoals werd begonnen; 0-0. Kansen kreeg de equipe van trainer Wouterse wel maar paal, lat, doelman en onnauwkeurigheid bepaalde dat de hatelijke nul op het scorebord bleef.

Vanaf het begin was duidelijk dat de bezoekers deze middag maar voor één ding gekomen waren; de verdedigende stelling innemen en zolang mogelijk de nul houden. Hierin zijn zij goed geslaagd. Dat na afloop het ene puntje werd gevierd als een overwinning zegt genoeg.

Germania speelde de eerste helft in een te laag tempo. Men was voortdurend in balbezit maar echte grote kansen kon men ook niet creëren. Vanuit een aantal hoekschoppen kreeg men wel mogelijkheden maar ook niet meer dan dat.

Na rust was dat wel het geval. Men speelde nu agressiever en in een hoger tempo en stapelden de kansen zich op. Maar een schot van Daan van Geenen kwam via binnenkant paal weer het veld in en een kopbal van Yannick Stegehuis ging rakelings over het doel. Men moest in die fase ook geducht zijn voor de counters van de tegenstander. Met name de razendsnelle aanvaller aan de linkerkant kwam een aantal keren dicht bij het doel van de gastheren.

Ook in de slotfase lukte het Germania niet om de defensie van Driel te doorbreken zodat de brilstand van 0-0 op het scorebord bleef staan.