๐‘ผ๐’Š๐’•๐’”๐’๐’‚๐’ˆ๐’†๐’ ๐’—๐’๐’†๐’•๐’ƒ๐’‚๐’๐’˜๐’†๐’†๐’Œ๐’†๐’๐’… ๐‘ฎ๐’†๐’“๐’Ž๐’‚๐’๐’Š๐’‚
Hieronder de uitslagen en de beelden van de wedstrijden van afgelopen weekend. โšฝ๏ธ

RKHVV 2 – Germania 1, 1๏ธโƒฃ-1๏ธโƒฃ

Germania komt niet verder dan gelijkspel

Germania speelde vanmiddag in Huissen tegen RKHVV 2. De eindstand van 1-1 was met rust al bereikt. Germania kwam na een half uur op een 0-1 voorsprong. ย Even later werd het 1-1 mede doordat de scheidsrechter over het hoofd zag dat er hands gemaakt werdt door een speler van RKHVV. Na rust was Germania nog tweemaal dicht bij, eerst belandde een schot op de paal en later ging een kopbal over. Aankomende zondag start de competitie met een thuiswedstrijd tegen de Overasselte Boys.

Germania JMO8-1 – Eendrachtโ€™30 J08-1, 6๏ธโƒฃ-0๏ธโƒฃ

Germania JMO8-1 nog steeds ongeslagen!:

Een ouderwets voetbal ochtendje๐Ÿ˜ƒ Best wel fris en vochtig (kunst)gras. Hoewel de uitslag anders doet vermoeden waren de teams aan elkaar gewaagd en werd er leuk gevoetbald. De 3 punten bleven uiteindelijk op sportpark noord.

Germania O12 – AWC O12-3 eindstand 1๏ธโƒฃ6๏ธโƒฃ-1๏ธโƒฃ

Ja mensen, u leest het goed. De J012 heeft de thuiswedstrijd tegen AWC met maar liefst 16-1 gewonnen. Het team van trainer Jan Derksen was een maatje te groot voor de leeftijdsgenoten uit Wijchen. Door deze ruime overwinning is ook de J012 nog steeds ongeslagen!

Eendracht’30 2 – Germania za2 , 1๏ธโƒฃ-1๏ธโƒฃ

Germania zaterdag 2 bekert verder!:

Germania zaterdag 2 speelde zaterdagmiddag een goede pot in Mook, onder af en toe de zon en af en toe een flinke bui speelde de mannen van Noord met 1-1 gelijk en deze uitslag bleek na afloop genoeg om door te bekeren. In de 1e helft scoorde Marvin Heijmans de 1-0 voor de mannen van noord. Lang leek Germania op weg naar een overwinning totdat Eendracht na een minuut of 80 een vrije trap onhoudbaar achter keeper Tom Verbeet schoot. Met een gelijkspel konden beide teams prima leven.

Germania ZA3 – ESA 12, 7๏ธโƒฃ-1๏ธโƒฃ

Ook Germania zaterdag 3 bekert door!

Germania zaterdag 3 kreeg afgelopen zaterdag de club ESA uit Arnhem op bezoek. De wedstrijd begon moeizaam voor de mannen van Noord, de rust werd met een 2-1 voorsprong bereikt!
In de 2e helft werd er een stuk beter gevoetbald en wisten de jongens elkaar onderling beter te vinden. Er werd lekker gecombineerd wat uiteindelijk resulteerde tot een 7-1 overwinning.
Het nieuwe team is nog niet helemaal op elkaar in gespeeld en er is nog veel ruimte voor verbetering maar weet wel 9 punten te behalen uit de eerste 3 wedstrijden en bekert hiermee dus verder!

Germania VR1 – Brakkenstein VR3 3๏ธโƒฃ-0๏ธโƒฃ

Germania dames wint voor het eerst:

Na 2 nederlagen in de eerste 2 bekerwedstrijden wist germania dames zondag een overtuigende 3-0 zege te boeken tegen Brakkenstein. De rust werdt mede door prima keeperswerk van keepster Kelly Hermsen met een 1-0 voorsprong behaald. In de 2e helft wisten de dames van Germania uit te lopen naar een verdiende 3-0 overwinning. Alle doelpunten vandaag kwamen van de zusjes Ermers, Nika scoorde 1x en Yara 2x. De dames van Germania dragen deze overwinning op aan Theo Jacobs! Veel sterkte met je herstel!