π‘«π’Šπ’• π’˜π’‚π’” 𝒉𝒆𝒕 π’˜π’†π’†π’Œπ’†π’π’…, π’–π’Šπ’•π’”π’π’‚π’ˆπ’†π’ 𝒆𝒏 π’π’Šπ’†π’–π’˜s 𝒐𝒗𝒆𝒓 𝒉𝒆𝒕 π’—π’π’π’“π’ƒπ’Šπ’‹π’† π’˜π’†π’†π’Œπ’†π’π’…

OSC – Germania 3️⃣-3️⃣

Gelijkspel voor Germania

Een gehavend Germania heeft een punt over gehouden aan het treffen in Oosterhout tegen OSC.
Germania trad aan zonder het vaste centrale duo, hierdoor stonden Thomas van Mossel en Mitch Derksen in het centrum geposeerd. De Germanen kwamen al snel op achterstand. In de zesde minuut zag Thomas van Mossel wel heel ongelukkig via zijn been de bal in het doel gaan: 1-0.

Germania speelde slordig en kon de bal maar moeizaam in de ploeg houden. Thomas van Mossel zag zijn vrije trap tegen de paal stranden en even later was het door een prima uitgevoerde counter 2-0.

Germania herpakte zich en nog voor rust deden ze wat terug. Met een prima schot liet Atilla Ercan de doelman van OSC kansloos:2-1.
Na rust kwam Germania goed uit de startblokken en binnen tien minuten was de stand weer gelijk. Wederom via een afstandsschot, ditmaal van Stefano Verburg, liet de doelman kansloos: 2-2. Deze tussenstand hield echter niet lang stand.

De thuisploeg mocht een vrije trap nemen en alles en iedereen van Germania stond te slapen zodat Ruben van Kuijk Germania doelman Jeffrey Hendriks van dichtbij kansloos liet:3-2.

Wederom herpakte Germania zich. Een goed afstandsschot van Stefano Verburg werd door de doelman losgelaten en de ingevallen Jordy Rutten was er als de kippen bij:3-3.

Hierna zochten beide ploegen vol de aanval en kregen zowel OSC als Germania nog volop kansen om de wedstrijd naar zich toe te trekken maar door beide doelmannen, hachelijke momenten, paal en lat voorkwamen dat één van de ploegen er met de winst van door ging..eindstand 3-3.

Germania 2 – Eendracht ’30 2 3️⃣-2️⃣

Germania zaterdag 2 wint voor de 2e keer op rij!

Op een koud en guur sportpark Noord won Germania zaterdag 2 de inhaalwedstrijd tegen Eendracht’30, de gasten uit Mook werden met 3-2 verslagen.

Germania begon zeer sterk aan de wedstrijd en stond binnen 10 minuten met 2-0 voor door 2 doelpunten van Melvin. Vooral de 2e goal was een mooie treffer mede door de schitterende assist van Remco.

Eendracht trok, zoals verwacht, gelijk ten aanval en kwam op een zeer fortuinlijke manier terug in de wedstrijd, een schot uit de 2e lijn werd van richting veranderd waardoor keeper Tom kansloos was.

Het spel golfde vervolgens op en neer waarbij Bart nog de kans had om de 3-1 te scoren maar helaas schoot hij een vrije schietkans te slap in, ruststand 2-1.

Germania begon de 2e helft slordig maar kreeg al snel de kans om de score verder uit te bouwen. Na een mooie aanval verzuimde Brian vanaf 7 meter de trekker over te halen en ging zijn poging naast. Na een domme overtreding aan Germania zijde kregen de mannen uit Mook een vrije trap, deze werd vervolgens, met enig fortuin, binnen geschoten waardoor de stand op 2-2 werd gebracht.

Dit leek de eindstand te worden tot in de laatste minuut, Marijn gaf een diepe bal op Bart en hij wist met dit buitenkansje wel raad en wist de derde treffer binnen te schieten waardoor de uitslag op 3-2 werd gebracht en de Germanen opnieuw 3 punten mogen bijschrijven.

OSC J012 – Germania J012 1️⃣-2️⃣

Blauw Wit J08 – Germania JM-08 5️⃣-3️⃣

Germania JM-08 heeft de doordeweekse overwinning op Eendracht helaas geen vervolg kunnen geven. Tegen Blauw wit werd er op de vroege en steenkoude ochtend met 5-3 verloren. Het was ondanks de kou een leuke opgaande wedstrijd.