π‘«π’Šπ’• π’˜π’‚π’” 𝒉𝒆𝒕 π’˜π’†π’†π’Œπ’†π’π’…, π’–π’Šπ’•π’”π’π’‚π’ˆπ’†π’ 𝒆𝒏 π’π’Šπ’†π’–π’˜s 𝒐𝒗𝒆𝒓 𝒉𝒆𝒕 π’—π’π’π’“π’ƒπ’Šπ’‹π’† π’˜π’†π’†π’Œπ’†π’π’… ⚽️⚽️⚽️

Roda 28 – Germania 2️⃣-3️⃣

Germania neemt drie punten mee uit Winssen

Germania heeft vanmiddag een uitstekende overwinning geboekt. In Winssen werd met 2-3 gewonnen van Roda β€˜28. Een wedstrijd met twee gezichten. Voor rust was Germania heer en meester en ging met een 0-3 voorsprong de rust in. Na rust liet men de thuisploeg terug in de wedstrijd komen en moest uiteindelijk twee tegengoals toestaan.

Voor rust speelde Germania de beste wedstrijd tot nog toe. Met frivool aanvalsspel zocht men het doel van de thuisploeg op. Men creΓ«erde kans op kans en Roda kwam sporadisch op de helft van Germania. Eerst was het de doelman van de thuisploeg een sta in de weg en even later zag Atilla de bal via de paal weer het veld in komen. Na een kwartier spelen was het dan toch raak. Stefano Verburg schoot van grote afstand en zag de bal over de doelman dwarrelen; 0-1. Hierna bleef Germania leuk voetbal spelen maar verzuimde de β€˜ trekker’ over te halen. Toch werd het nog voor rust 0-2 en 0-3. Eerst was het Hamdi Tasci die raak kopte en even later deed Emir Tiganj hetzelfde zodat de thee met een ruime voorsprong werd opgezocht.

Na rust een ander spelbeeld. Roda stroopte de mouwen op en de Germanen dachten het met iets minder inzet het wel af te kunnen. Van het goed (positie) spel was nog maar weinig te zien. Halverwege de tweede helft kreeg de thuisploeg een makkelijk gegeven strafschop die feilloos werd benut; 1-3. Hierna kreeg Germania weer wat meer controle over de wedstrijd maar verzuimde deze voortijdig in het slot te gooien. Vijf minuten voor het einde viel uit het niets de 2-3. De thuisploeg pompte nog een aantal keren de bal in de doelmond maar echt gevaarlijk wist men niet meer te worden.

Indien Germania het niveau van de eerste helft wekelijks kan halen kan het nog een leuke competitie gaan worden. Zondag as. thuis tegen FC Kunde.

Leones 2 – Germania 2 8️⃣-2️⃣

Wederom grote nederlaag Germania 2.

Voor het seizoen wisten de mannen van zaterdag 2 al dat het een lastig seizoen in de 4e klasse zou worden. Helaas was afgelopen zaterdag Leones ook weer een maat(je) te groot en wisten de mannen uit Beneden Leeuwen Germania met een 8-2 nederlaag naar huis te sturen, doelpunten van germania kwamen op naam van Bart en Melvin.

Alverna VR1 – Germania Dames 1 2️⃣-3️⃣

Germania VR1 neemt deze week 3 punten mee naar huis! Voetballend heeft Germania het er goed vanaf gebracht vandaag. De eerste helft was Alverna echter feller en wist hierdoor 2 doelpunten te scoren. In de tweede helft zette Germania voetballend goed door, door een goal van Bo en een goal van Iris kwamen we snel op 2-2. De 2-3 werd uiteindelijk gemaakt door Iris en dit was tevens de einduitslag.

DVOL 012 – Germania JO12 3️⃣-4️⃣

Na een spannende wedstrijd trokken de kinderen van de JO12 helaas aan het kortste eind. In Lent werd helaas met 3-4 verloren.

Beuningse Boys J08 – Germania J081M 3️⃣-0️⃣

JM Onder 8 verliest met 3-0 van de jongens van Beuningse Boys, in een wedstrijd die al vroeg in de ochtend begon werd er uiteindelijk weinig gescoord, 1e helft begon Germania wat tam en incasseerde het in de 1e helft 2 onnodige doelpunten. In de 2e helft werden er ook weer kansen gecrieerd maar jammer genoeg viel niet de aansluitingstreffer. Het niveau hoger en dan vooral het fysiek level moet de JM-08 nog even aan wennen maar er zit een stijgende lijn in! Aankomende zaterdag spelen we thuis tegen Eendracht J08-1πŸ‘πŸ»

De wedstrijd De Treffers 5 – Germania 3 is verplaatst wegens een tekort aan spelers bij De Treffers.