π‘«π’Šπ’• π’˜π’‚π’” 𝒉𝒆𝒕 π’˜π’†π’†π’Œπ’†π’π’…, π’–π’Šπ’•π’”π’π’‚π’ˆπ’†π’ 𝒆𝒏 π’π’Šπ’†π’–π’˜s 𝒐𝒗𝒆𝒓 𝒉𝒆𝒕 π’—π’π’π’“π’ƒπ’Šπ’‹π’† π’˜π’†π’†π’Œπ’†π’π’… ⚽️⚽️⚽️

Germania – VV Ewijk 1️⃣-1️⃣

Wederom gelijkspel Germania

In de thuiswedstrijd tegen Ewijk speelde Germania voor de tweede zondag op rij gelijk, net als vorige week werd het 1-1.

Was men vorige week enigszins teleurgesteld met maar een punt, vanmiddag was men hier dolgelukkig mee. Immers in de slotseconden van de wedstrijd wist Stefano Verburg het laatste zetje te geven en de hatelijke 0-1 op het scorebord te wijzigen in 1-1.

Germania had de gehele wedstrijd weliswaar meer balbezit maar het waren de gasten die de betere kansen kregen. Het eerste half uur moest Germania doelman Jeffrey Hendriks tweemaal handelend optreden om erger te voorkomen. Net voor rust was het Fabian Muller die een uitstekende kans kreeg om Germania op voorsprong te schieten maar zijn inzet ging naast het doel.

Meteen na rust sloegen de gasten toe. Een snelle uitval leverde de 0-1 op. Germania zocht de aanval op maar echte grote kansen leverde dit niet op. Ewijk bleef gevaarlijk met de counter en kreeg goede mogelijkheden om de wedstrijd voortijdig op slot te gooien. Dit verzuimde men om te doen en zoals zo vaak kostte men dit drie punten. De laatste tien minuten mocht Germania vier hoekschoppen nemen en de laatste hiervan leverde de gelijkmaker op. Vanuit een scrimmage was het de ingevallen Stefano Verburg die de doelman kansloos liet en de 1-1 liet aantekenen. Ewijk mocht nog aftrappen maar al snel floot de goed leidende scheidsrechter voor het eindsignaal.

Germania 2 – UNI VV 2 3️⃣-6️⃣

Wederom verlies Germania zaterdag 2

Ook de 3e competitiewedstrijd van germania zaterdag 2 werdt helaas verloren, Uni VV 2 was met 3-6 te sterk op Sportpark Noord. De gasten uit Nijmegen begonnen sterk aan de wedstrijd en kwamen dan ook snel op een 0-1 voorsprong. In de 10e minuut stuurde Jurgen met een mooie bal Wesley weg alleen helaas voor germania ging deze bal er niet in. Uni VV was het 1e kwartier de betere ploeg maar toch kwam germania naar een minuut of 20 op gelijke hoogte, na een afgeslagen corner scoorde Bart Janssen met een fantastisch afstandschot in de kruising de 1-1. Kort na de gelijkmaker wist Uni te profiteren van slecht opbouwen bij germania en scoorde dan ook de 1-2. Germania was in de eerste helft nog dicht bij de gelijkmaker onder meer door een vrije trap van Bart Janssen die op de lat belandde. Ruststand 1-2.
Germania begon sterk de 2e helft en na 10 minuten scoorde Wesley Janssen op prima aangeven van Marvin Heijmans de 2-2. Wat de opzet leek tot het doordrukken van de mannen van Noord ging het helaas de andere kant op, uni scoorde in de 60e minuut de 2-3 uit een corner. Germania gaf steeds meer ruimte weg achterin waar uni gretig gebruik van maakte door snel de 2-4 en 2-5 te scoren. Wesley Janssen bracht nog wel eventjes een klein beetje spanning terug door de 3-5 aan te tekenen maar Uni was daarvan niet onder de indruk en gooide de wedstrijd in het slot 3-6.

Germania 3 – Beuningse Boys 5 5️⃣-0️⃣

Germania zaterdag 3 weet weer wat winnen is

Germania begon sterk aan de wedstrijd en kwam vroeg op voorsprong. Beide ploegen kregen redelijk wat kansen in de 1e helft maar de rust werd met 1-0 bereikt mede doordat de keeper van Germania zijn goal goed schoon weet te houden. 2e helft was duidelijk voor de mannen van noord! Germania creΓ«erde kans op kans en benutten deze een stuk beter dan in de eerste helft. De verdediging van germania stond te sterk voor de jonge fitte jongens uit Beuningen en mede daardoor wist Beuningense boys niet te scoren. Eindstand 5-0

Germania Dames 1 – Brakkenstein VR3 2️⃣-4️⃣

Germania dames verliest van Brakkenstein.

Germania dames speelde deze week thuis tegen Brakkenstein. In de eerste helft nam Brakkenstein de overhand en stond bij rust ook verdiend met 0-2 voor. Vrij kort na de rust scoorde Brakkenstein meteen de 0-3 en leek de wedstrijd gespeeld. Echter rechtte germania de rug en kwamen ze verdiend terug tot 2-3 door 2 goals van Iris. Helaas scoorde brakkenstein vlak voor tijd de 2-4 wat tevens de einduitslag was. Na de wedstrijd hebben de dames en begeleiding gezellig samen genoten van een lunch die verzorgd is door kantinebeheerders John en Claudia, namens de dames en begeleiding hartelijk dank hiervoor !

Germania J08-1M – De Treffers J08 2️⃣-9️⃣

Germania JM-08 verloor gisteren met 2-9 van de jongens van Zuid, het leek of dat de Herfstvakantie nog parten speelde, helaas zat er niet meer in. volgende week mogen we weerπŸ’ͺ🏻 uit tegen Beuningse Boys