𝑫𝒊𝒕 𝒘𝒂𝒔 𝒉𝒆𝒕 𝒘𝒆𝒆𝒌𝒆𝒏𝒅 🟢🔴

𝗜𝗻𝘀𝗽𝗶𝗿𝗮𝘁𝗶𝗲𝗹𝗼𝗼𝘀 𝗚𝗲𝗿𝗺𝗮𝗻𝗶𝗮 𝗹𝗶𝗷𝗱𝘁 𝗿𝘂𝗶𝗺𝗲 𝗻𝗲𝗱𝗲𝗿𝗹𝗮𝗮𝗴
Vooraf was er nog hoop dat Germania de na competitie zou halen. Na de thuiswedstrijd tegen SVO/VVLK is deze hoop volledig vervlogen. Een inspiratieloos Germania verloor tegen de nummer twee van de ranglijst met 0-3.

Van meet af aan was te zien dat de meeste Germanen ongemotiveerd aan de wedstrijd waren begonnen. Hoewel men wel meer balbezit had dan de bezoekers was de wedstrijd binnen het half uur al min of meer beslist. Tweemaal slecht verdedigen zorgde er voor dat men zowel in de 6e als 25e minuut een tegentreffer moest incasseren.

De bezieling ontbrak om het de gasten echt moeilijk te maken. Op slag van rust mocht men van geluk spreken dat het slechts 0-2 bij het opzoeken van de kleedkamers.

Na rust in eerste instantie een wel energieker Germania, zette de tegenstander wat onder druk maar echte grote kansen leverde dit niet op. Toen SVO/VVLK er een kwartier voor tijd simpel 0-3 van maakte was het over en uit. Door deze nederlaag lijkt het er op dat dit seizoen als een nachtkaars uitgaat. Een groot gedeelte van de spelers mogen zich dit zelf kwalijk nemen.

𝗭𝗮𝘁𝗲𝗿𝗱𝗮𝗴 𝟮 𝘁𝗿𝗲𝗸𝘁 𝗴𝗼𝗲𝗱𝗲 𝗹𝗶𝗷𝗻 𝗱𝗼𝗼𝗿 𝗲𝗻 𝗽𝗮𝗸𝘁 𝗲𝗲𝗻 𝗽𝘂𝗻𝘁 𝘁𝗲𝗴𝗲𝗻 𝗸𝗼𝗽𝗹𝗼𝗽𝗲𝗿 𝗶𝗻 𝗖𝘂𝗶𝗷𝗸.
Mede door acrobatische reddingen van kitje pakte zaterdag 2 tegen de koploper een verdiend punt.

Binnen 7 minuten stond het scorebord in Cuijk al op 1-0 door een gegeven pingel voor hands (maar waar moet je je arm dan laten als deze al tegen je rug zit en er vanaf 1,5 meter tegenaan wordt geschoten). Het leek er dan ook op dat JVC vandaag een handje geholpen zou worden maar wat men ook probeerde de bal wilde er na de 1-0 niet meer in. Een kwartier voor rust gaf Jari een perfecte dieptebal waarna Dylan na 2x kon afronden 1-1.

Na rust had Germania nog twee kansen om op voorsprong te komen dat zou tegen de verhouding in zijn geweest maar door geweldige reddingen van de Germania doelman werdt de eindstand 1-1.

Volgende week zaterdag de laatste thuiswedstrijd tegen de nieuwe koploper Groesbeekseboys

Daarna muziek voor iedereen in de kantine het wordt mooi weer dus kom gerust na Noord.

𝗚𝗲𝗿𝗺𝗮𝗻𝗶𝗮 𝗩𝗥𝟭 𝗱𝗼𝗲𝘁 𝘃𝗲𝗿𝘀𝘁𝗲𝗹𝗱 𝘀𝘁𝗮𝗮𝗻 𝗲𝗻 𝘃𝗲𝗿𝘀𝗹𝗮𝗮𝘁 𝗸𝗮𝗺𝗽𝗶𝗼𝗲𝗻 𝗝𝘂𝗹𝗶𝗮𝗻𝗮
Ondanks dat er veel speelsters miste vandaag speelde Germania dit keer onder leiding van Dylan een compacte wedstrijd. De verdediging van Germania stond als een huis. Na een half uur spelen kwam Germania op 1-0 voorsprong door een goal van Iris. Niet veel later kwam Germania op 2-0 voorsprong, een mooie corner van Nika kon Iris inkoppen. Met comfortabele voorsprong ging Germania de rust in.

Kort na de rust schoot Bo van afstand de bal geweldig binnen 3-0. Germania bleef doorgaan en speelde goed samen. Door goed samenspel van Bo, Britt en Nika kwam Germania op 4-0 voorsprong door Iris. Bo maakte later de 5-0. Dit was tevens de eind uitslag.