𝑫𝑰𝑻 𝑾𝑨𝑺 𝑯𝑬𝑻 𝑾𝑬𝑬𝑲𝑬𝑵𝑫 ⚽️🔴🟢
𝗚𝗲𝗿𝗺𝗮𝗻𝗶𝗮 𝘇𝗮𝟮 verliest ruim van SC Bemmel
Germania zaterdag 2 begon zaterdag met een slechte instelling aan de wedstrijd in en tegen Bemmel waardoor na 2 minuten al een 2-0 voorsprong voor de mannen uit Bemmel op het scorebord stond. Na deze vroege goals was de hoop dat de Germania wakker werden maar helaas bleek dit niet het geval..
De rust werd bereikt met een 5-0 achterstand. In de 2e helft nam Bemmel een beetje gas terug en kreeg Germania ook wat kansjes maar deze wedstrijd scoorde Germania niet en wist Bemmel nog wel tweemaal het net te vinden, einduitslag 7-0 voor de mannen uit Bemmel.
𝗚𝗲𝗿𝗺𝗮𝗻𝗶𝗮 𝘇𝗮𝟯 sterk uit de winterstop!
Germania zaterdag 3 wist vorige week knap met 2-4 van SC Millingen te winnen! Dit weekend stond de koploper SV Hatert op het programma en zij wisten tot dan alles te winnen. Germania begon sterk aan de wedstrijd en kon de eerste helft domineren waarna ze met een 0-2 voorsprong de rust in gingen. In de 2e helft was het vooral het koppie erbij houden en veel tegenhouden voor de jongens van Noord en dit zonder wissels. Met veel strijd wist Germania de deur toch goed dicht te houden en werden de punten mee terug naar Groeseek genomen. Eindstand 0-2.
𝗚𝗲𝗿𝗺𝗮𝗻𝗶𝗮 𝗩𝗥𝟭 verliest van Kunde met 2-1.
Het eerste deel van de wedstrijd speelde Germania met een hoge druk, dit wierp zijn vruchten af waardoor Britt Nillessen al snel de 1-0 voorsprong op het scorebord zette. Helaas zakte het niveau van Germania hierna terug en maakte Kunde daar gebruik van waardoor zij in de 1e helft nog op gelijke hoogte kwamen, ruststand 1-1. Na een stevige peptalk van de trainers gingen de dames van Germania met goede moed weer het veld op maar het lukte Germania niet om de controle over de wedstrijd terug te pakken. Later in de wedstrijd scoorde Kunde de 2-1 wat tevens de eindstand werd. Wegens geblesseerde en zieke speelsters viel Joyce vandaag in als keepster. Knap gekeept, Joyce!
JO12 3-3 mooi gelijk op.
JO 12 hadden heel veel opgelegde kansen maar kwamen na de 3-3 niet meer tot scoren
𝗚𝗲𝗿𝗺𝗮𝗻𝗶𝗮 𝗝𝗠-𝟬𝟴 wint met 4-3 van Woezik
Ondanks vele zieken trok Germania de overwinning over de streep in een leuke en opgaande wedstrijd. Hierdoor was de eerste winst van Fase 3 een feit.