๐‘ซ๐’Š๐’• ๐’˜๐’‚๐’” ๐’‰๐’†๐’• ๐’˜๐’†๐’†๐’Œ๐’†๐’๐’… ๐ŸŸข๐Ÿ”ดโšฝ๏ธ

๐—ง๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐˜‚๐—ฟ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ป๐—ฑ ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐˜€๐—ฝ๐—ฒ๐—น ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—š๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ฎ

Germania heeft vanmiddag teleurstellend gelijk gespeeld tegen OSC. Na een 0-1 achterstand bij rust werd het uiteindelijk 1-1 door een doelpunt van Emir Tiganj. Door dit gelijkspel blijft Germania weliswaar hoop en kans houden op de na competitie maar had deze vanmiddag een heel eind veilig kunnen stellen.

De eerste helft gebeurde er voor beide doelen bar weinig. Het spel speelde zich voornamelijk op het middenveld af maar grote kansen leverde dit vooralsnog niet op.

Melvin Nillessen was na een half uur spelen wel dichtbij. Na een mooie combinatie ontving hij de bal in de โ€˜zestienโ€™ maar zag zijn inzet tegen de paal belandden. Even later moest Ludo Veldman een bal van de lijn koppen na een hoekschop van OSC.

Toen de rust naderde sloegen de gasten toe. Slecht verdedigen zorgde er voor dat Jesse Ceelen kon uithalen en zijn inzet via onderkant lat het doel in ging; 0-1.

Na rust in de beginfase een energiek Germania maar ook nu weer leverde dit weinig op. OSC bleef Germania vanuit de counter bespelen maar gelukkig voor de mannen van โ€˜Noordโ€™ had men het vizier niet echt op scherp staan.

Tien minuten voor tijd kwamen de Germanen alsnog langszij. De doelman van OSC kwam te laat uit en leverde de bal in bij Emir Tiganj die met een fraaie boogbal de gelijkmaker produceerde; 1-1. Hierna probeerde Germania nog wel door te stoten maar de echte overtuiging ontbrak.

Zondag wederom een thuiswedstrijd voor Germania en dan komt koploper Krayenhoff op bezoek.

๐—š๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ฎ ๐˜‡๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿฎ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ถ๐—ฒ๐˜€๐˜ ๐—ป๐—ถ๐—ฝ๐˜ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—•๐—ฒ๐—บ๐—บ๐—ฒ๐—น

Germania zaterdag 2 verloor haar 3e wedstrijd in een week tijd nipt met 0-1 van Bemmel. Na een 4-0 overwinning vorig week tegen Eendracht en een nipte 0-1 nederlaag afgelopen donderdag tegen Trekvogels moest Germania zaterdag aantreden tegen SC Bemmel.

In de uitwedstrijd stonden de mannen van Noord na 10 minuten al met 4-0 achter. Germania begon sterk en was de eerste 20 minuten de bovenliggende partij maar wist helaas een paar kleine kansjes niet te benutten. Bemmel stelde daar weinig tegenover waardoor de rust met een 0-0 stand werdt bereikt.

De 2e helft begon Germania weer sterk en kreeg opnieuw een aantal kansjes maar helaas stond het vizier van de voorhoede niet op scherp.

Uit een spaarzame aanval scoorde Bemmel de onverdiende 0-1.

Germania ging vervolgens met een โ€œalles of nietsโ€ instelling spelen maar helaas leverde dit niets op en haalde Bemmel, met het meest minimale verschil, drie punten binnen.

๐—š๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ฎ ๐—ฉ๐—ฅ๐Ÿญ ๐˜€๐—ฝ๐—ฒ๐—ฒ๐—น๐˜ ๐—ป๐—ถ๐—ฝ๐˜ ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐˜๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ž๐˜‚๐—ป๐—ฑ๐—ฒ

Gistermorgen heeft Germania op eigen veld gelijk gespeeld tegen Kunde. Het niveau van beide teams ging gelijk op. Germania opende de score met een goal van Nika. Nadat Kunde deze goal had beantwoord met een tegengoal wist Iris er weer een in te tikken. Hierna Kunde hierna ook. De rust werd gestart met een stand van 2-2.

Ook in de tweede helft vielen er deze wedstrijd veel doelpunten. Iris maakte de eerste van de tweede helft. Vlak hierna maakte Kunde de gelijkmaker en stond het 3-3. Iris wist er in samenwerking met Nika nog een te maken en Germania heeft tot vlak voor het eindsignaal voor gestaan met 4-3. Helaas maakte Kunde op het laatste moment toch nog de gelijkmaker. De wedstrijd werd afgefloten met een stand van 4-4.