𝑫𝒊𝒕 𝒘𝒂𝒔 𝒉𝒆𝒕 𝒘𝒆𝒆𝒌𝒆𝒏𝒅 🟢🔴
𝗚𝗲𝗿𝗺𝗮𝗻𝗶𝗮 𝘃𝗲𝗿𝗺𝗼𝗿𝘇𝗲𝗹𝗱 𝗨𝗛𝗖
Germania deed vanmiddag wat het moest doen; winnen van UHC dat in zich in de onderste regionen van de ranglijst bevindt.
Het team van trainer Jeffrey Kooistra begon slap aan de wedstrijd en was daardoor niet goed bij de les.
Ondanks het lichte overwicht kwam Germania al na acht minuten op een 0-1 achterstand. Dit werd echter snel hersteld want nog binnen de twintig minuten was de stand alweer gelijk, Fatici rondde een fraaie aanval knap af; 1-1.
Nauwelijks twee minuten later stonden de Germanen op voorsprong door Emir Tiganj die een mooie voorzet tegendraads binnen kopte; 2-1. Germania kwam ook nog voor de rust op een veilige voorsprong, Stefano Verburg rondde knap af; 3-1. Na rust was de wedstrijd snel beslist want al na vijf minuten was het Emir Tiganj die zijn tweede goal maakte en de stand op 4-1 zette.
Hierna was het hek van de dam en liepen de Germanen uit naar een hele ruime 9-1 voorsprong. UHC werd met fraai positiespel hoorndol getikt en de goals vlogen ze om de oren. Achtereenvolgens waren het Atillan Ercan, Thomas van Mossel (met een schot in de kruising), wederom Emir Tiganj en tweemaal Stefano Verburg die stuk voor stuk ook met fraaie treffers zorgde voor negen doelpunten.
De verdedigende taken werden hierna wat verwaarloosd om de dubbele cijfers te behalen maar uiteindelijk gaf Germania hierdoor de gasten wel de gelegenheid om nog een goal te scoren waarmee de eindstand op 9-2 werd gebracht en Germania de 10 net niet wist te bereiken.
𝗚𝗲𝗿𝗺𝗮𝗻𝗶𝗮 𝗩𝗥𝟭 𝗴𝗮𝗮𝘁 𝗮𝗹𝘀 𝗲𝗲𝗻 𝗿𝗮𝗸𝗲𝘁 𝘃𝗮𝗻 𝘀𝘁𝗮𝗿𝘁
Vanaf de eerste minuut wist Germania de wedstrijd te domineren, met het 4-4-2 systeem weet Germania haar posities goed te vinden en dit loonde met een goal binnen de eerste 10 minuten van Britt N.
Deze goal werd al snel gevolgd door 2 goals van Iris J, 1 van Bo en nog eentje van Britt N. De rust werd daardoor bereikt door Germania met een voorsprong van 5 tegen 0. In de tweede helft moest Germania even op gang komen maar later in deze helft werden er opnieuw een aantal goals gemaakt. Iris J wist er weer een in te tikken, gevolgd door goals van Nika en Bo. Helaas moest Iris wat later het veld voor 10 minuten verlaten wegens een domme doorglijder op de keeper van de tegenstander maar dat veranderde niets meer aan de eindstand van 8-0.
De wedstrijden van zaterdag zijn allemaal afgelast wegens de winterse omstandigheden.