Germania VR1 verliest onnodig met 3-1 van Quick
Deze zondag heeft Germania VR1 zich niet van haar beste kant laten zien. De wedstrijd begon erg moeizaam, de passes kwamen niet aan, de druk was ver te zoeken. Quick liep zo aan onze dames voorbij. De vorm is er een beetje uit bij het vrouwen team. De rust werd dan ook gefloten met 2-0 achterstand.
In de rust zijn we dan ook stevig toegesproken door trainer Michael. De positie in het veld is in de rust veranderd naar 4-3-3, dit wierp iets of wat vruchten af maar Germania bleef de bittere pil proeven. De eindstand is uiteindelijk 3-1 geworden met een mooie goal van verdedigster Sanne N.
Doelpuntenfestijn bij Germania Zaterdag 3
Germania zaterdag 3 speelde dit weekend zijn laatste thuiswedstrijd van het seizoen, ditmaal was het dorpsgenoot en concurrent De Treffers die op bezoek kwam.
In de hitte was het in het eerste kwart van de wedstrijd vooral zoeken naar echte mogelijkheden voor beide ploegen. Het is De Treffers die na een goed uitgespeelde kans op voorsprong komt. 0-1, vrijwel direct erna komt Germania op gelijke hoogte, Jordy krijgt de bal van Rick en is doeltreffend na een bekeken bal in het hoekje buiten het strafschopgebied. 1-1, na de drinkpauze deze zonnige middag is het weer aanpoten nadat De Treffers op 1-2 voorsprong kwam en dat loont, een goede actie van invaller Mitch die zijn schot gekeerd ziet worden door de keeper maar in 2e instantie word die hard binnen gewerkt door wederom Jordy. 2-2, Jordy heeft het op zijn heupen en zet na een goede actie een hattrick op zijn naam als de bal weer via de hoek het netje ingaat. 3-2.
Kort erna vergroot Germania de voorsprong naar 4-2 nadat Mitch de bal goed voorgeeft waarna invaller Fabian de bal goed binnen knikt met het hoofd.
Nog voor rust is Germania weer trefzeker nadat Rick Ruben vrij ziet staan die de bal klaar legt en van ruime afstand prachtig in de bovenhoek krult en de stand op 5-2 brengt. Na de rust krijgt Germania wat goede mogelijkheden via Stan die na lange afwezigheid zijn balgevoel in Oostenrijk is vergeten en heeft het geluk niet aan zijn zijde.
Germania blijft aanzetten, Remco stuurt Mitch diep die twee man het bos in stuurt en op goal schiet, dit schot werd geblokt door de keeper maar na de rebound wipt Mitch de bal prachtig over de keeper en loopt Germania uit naar 6-2.
De Treffers doet nog iets terug en zet de score op 6-3 maar het is Germania die als laatste het netje weet te vinden want na een goede bal van Martijn komt Tycho 1 op 1 en hij weet wel raad met zulke kansen en zet met zijn doelpunt de 7-3 als eindstand op het scorebord.
Wedstrijd Germania 1 gestaakt
Zondag is de wedstrijd tussen SC Millingen en VV Germania na 29 minuten plotseling gestaakt door de scheidsrechter.
De stand was op dat moment 1-0 voor de thuisploeg.
In de media verscheen een bericht over een dreigende sfeer vanuit Germania maar wij zien hier geen enkel argument voor en wachten af tot de KNVB een nieuwe datum zal vaststellen voor het uitspelen van deze wedstrijd.

Reacties zijn uitgeschakeld.