๐—š๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ฎ ๐—ธ๐—ผ๐—บ๐˜ ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐˜€๐—ฝ๐—ฒ๐—น
Germania moest vanmiddag tevreden zijn met een punt in de uitwedstrijd tegen SC Millingen. Na een 1-0 achterstand was het Hamdi Tasci die tien minuten voor het einde met een fraaie kopbal de 1-1 binnen kopte.

De eerste helft waren beide ploegen in evenwicht. Beide doelmannen kregen weinig te doen. Goed voetbal was ook niet mogelijk op de knollentuin in Millingen.

Na rust was er bij beide ploegen wat meer energie te bespeuren. Dit leverde wat meer momenten op voor beide doelen maar vooralsnog bleef de 0-0 staan.
Met nog een kwartier te gaan verdedigde Germania slecht uit en dit leverde meteen een treffer op; 1-0. Germania ging op zoek naar de gelijkmaker wat dus ook gebeurde. Na het doelpunt van Hamdi was het nog Emir Tiganj die, na een mooie aanval, fraai inschoot maar zag de doelman van de thuisploeg redding brengen. Eindstand 1-1.

๐—š๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ฎ ๐˜‡๐—ฎ๐Ÿฏ ๐—ด๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ฑ๐—ถ๐˜ ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜‡๐—ผ๐—ฒ๐—ธ ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐—ช๐—ผ๐—ฒ๐˜‡๐—ถ๐—ธ
Voor Germania Zat3 stond dit weekend de uitwedstrijd tegen Woezik op het programma. De heenwedstrijd eerder dit seizoen werd in eigen huis nipt verloren dus de mannen van โ€˜Noordโ€™ wisten wat hun te doen stond!
Germania, die een van de beste wedstrijd van het seizoen speelde, had vanaf minuut 1 de touwtjes in handen en lieten niks heel van Woezik. Sterk spel en mooie combinatieโ€™s werden beloond en de rust werd bereikt met een 4-0 voorsprong.

Ook in de 2e helft was Germania dominant en wist een aantal mooie goals te scoren. Ondanks dat er diverse spelers de strafschop wilde nemen werd dit buitenkansje aan de โ€˜veteraanโ€™ in de goal gegund. De penalty werd onberispelijk binnen geschoten.

Eindstand 1-7 en een prachtige middag werd beloond met 3 punten.

๐—š๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ฎ ๐—ฉ๐—ฅ๐Ÿญ ๐˜„๐—ถ๐—ป๐˜ ๐˜ƒ๐—ผ๐—น ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐˜‚๐—ถ๐—ด๐—ถ๐—ป๐—ด ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ž๐—ผ๐—น๐—ฝ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐——๐˜†๐—ป๐—ฎ๐—บ๐—ผ
In het begin van de wedstrijd had Germania wat opstart problemen. Het slechte veld hielp hierin niet mee. Echter gedurende de eerste helft kwam Germania op stoom en werden er 3 goals gemaakt door Iris Jacobs. Ook in de tweede helft wist Iris voor de goal te komen en maakte de 4-0 wat tevens de eindstand was.

๐—ข๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐Ÿญ๐Ÿฎ ๐—ต๐—ฒ๐—ฒ๐—ณ๐˜ ๐Ÿฏ-๐Ÿณ ๐—ด๐—ฒ๐˜„๐—ผ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐—ผ๐˜€๐—ฐ

๐—š๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ฎ ๐—๐— ๐—ผ๐Ÿด ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ถ๐—ฒ๐˜€๐˜ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—›๐—ฒ๐˜‚๐—บ๐—ฒ๐—ป ๐Ÿฏ-๐Ÿฐ
De wedstrijd bleef lang spannend. Heumen dat heel leuk voetbalde trok in de laatste 2 blokjes de wedstrijd over de streep. Het zat er deze wedstrijd helaas niet in maar dat is helemaal geen probleem, het was weer een leuke pot. Volgende week nieuwe ronde nieuwe kansen ๐Ÿ’ช๐Ÿป