Beste leden,

wij krijgen van diverse leden de vraag of er gewoon contributie betaald moet worden tijdens de Corona crisis aangezien er geen trainingen en wedstrijden zijn toegestaan door de overheid, het antwoord op deze vraag is ja!

De huidige (wereld) situatie is voor iedereen uniek en niemand weet hoelang dit nog gaat duren.
Wat we wel weten is dat het merendeel van de amateurvoetbalclubs in Nederland niet veel buffer heeft om een lange periode zonder inkomsten te kunnen overleven en ook bij Germania wordt dit een hele uitdaging.

Wat we ook weten is dat de lasten voorlopig blijven doorgaan en daar hebben we juist in deze tijden de contributie van onze leden hard bij nodig.
Waar we als club op kunnen terugvallen en welke regelingen voor ons beschikbaar komen wordt momenteel in kaart gebracht maar dit kost tijd en gezien de druk vanuit het hele land is daar geen snel antwoord op te verwachten.

Vandaag heeft minister Koolmees ook opgeroepen om de contributies aan clubs gewoon te blijven betalen zodat de clubs hun verplichtingen ook zoveel mogelijk kunnen blijven nakomen, doen we dit namelijk niet dan zal voor veel clubs het doek snel vallen en dat willen we ook niet!

Het bestuur van Germania roept haar leden dan ook op om in deze moeilijke tijden de club te blijven steunen, ook al kan er niet getraind worden en speel je geen wedstrijden..weet dat de hele wereld momenteel een lastige en zware wedstrijd speelt tegen een onzichtbare tegenstander.

We hopen op jullie steun, laten we samen vechten voor de toekomst van de club waar we allemaal zo veel plezier aan beleven! 

Alvast onze grote dank voor jullie begrip, zorg goed voor elkaar en stay safe!

bestuur vv Germania

 

 

Reacties zijn uitgeschakeld.